merhaba bende yeni üye oldum
bugün bizde puntomuzu bayiden teslim alıcaz inşallah![]()
merhaba bende yeni üye oldum
bugün bizde puntomuzu bayiden teslim alıcaz inşallah![]()
Hoşgeldiniz.Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız sürüşler.
EVOEVOEVOEVOEVO
Hoşgeldiniz.Çok güzel bir heyecan,hayırlı olsun şimdiden.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza beladan uzak tutsun sizi ve yeni aracınızı.
İlk fırsatta resimleri bekliyoruz![]()
2006 Grande Punto 1.3 Multijet 90Bg 6ileri 195/55 R16 + (SP) Hi-fi Ses -> 26 EsEs
Hadi Gözünüz Aydın KAzasız Belasız Sürüşler...
kazasız belasız inşallah
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
sizin için saatler geçmiyordur
hadi hayırlısı olsun diyelim aramıza hoşgeldiniz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayırlı uğurlu olsun.. hoşgeldin.... keyifli forumlar..
Herkese teşekkür ederim iyi dilekler için zaten dün akşam alacaktık kaskoyu yaptırmadığımız için bu akşama bıraktık geçmiyo gerçekten saatler 18,15 gibi orda oluruz inşallah![]()
Offf Ne Kokar Şimdi O Sıfır Sıfırr UfssO Kokuya Oldum Olası Hastayımdır. Gerçi Tüm Sıfır Araçlarımda 2 Ayda Kayboldu Ama
![]()
Hadi Artık Bayi Teslimatına Bir 50 Tl Atarsınız Bu Kadar Heyecana Değer
![]()
Bende onu dedim eşime ne kadar vermek gerek acaba...? Bide tatlı aldım 1,5 kg![]()
evet paspaslar orjinal bana verilen gri takımdı ama ben sadece bi tane aldım heyecandan unuttum 2.yi istemeyi. acele etmeyin aracın heryerini inceleyin elektrik aksamlarına kadar herseye bakın calısmayan bir seyler olmasın sonra basınız agrır.
Birde hangi bayiden aldınız arabayı.
EVOEVOEVOEVOEVO
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallahhhemen gidin bi çamura girin nazar değmesin
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Neyse o zaman kurban kesin ama![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri