Arkadaşlar ,
Aracım 2006 Model 90HP 3 kapı Grande Punto'dur.73.800 km civarlarında.Aracım üzerinde 5cm eibach yay ve 205/45/17 lastik&jant bulunmakta.Listeyi oluşturduğum ilk tarihlerde araç 70000 bakımına girdi vs.Ben de işi resmileştirdim ve böyle bir belge hazırladım.İlgisini çekenlere ...
![]()
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Ayrıca Belirteyim , pompa atınca durdurdum depoyu hep şunu 20ye şunu 50ye tamamla gibi bir dolum yapmadım gerçekçi verilere ulaşayım diye.Km'de 30 kuruşun üzerine çıktığım zamanlarda çok dip gaz ve şehiriçi gezmelerim oldu.beni gaza getiren kişilere tokatlarım oldu.O veriler bu nedenlerdendir ; ) Genelde 24-25 kuruş aralarında gezdim şehiriçi ...
İnsanın psikolojisine göre yakıt ortalaması değişiyor.listede 21 krş ta var 35 krş ta
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Konu volume23 tarafından (12/09/2012 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
bence değerler yüksek
1 ay boyunca benzinlikten çıkmamışsınız,her gün uğramaktan sıkılmadınız mıben ayda 2 kere uğruyorum fulleyip çıkıyorum... yine de değerler fena değil,en azından isteyince az yakan bir araca sahipiz çok şükür...
değerler yüksek geldi banada
Bence de çok yakmış araç.25-35 kuruş gibi değerler araç benzinli mi yoksa dedirtiyor.Tabi kullanım tarzınız nasıl onu tam olarak bilemiyorum.
Bence de değerler yüksek
evo evo..
Değerlerin biraz yüksek olması shellden kaynaklanabilir.
Cok gaza geliorm bazen dip gaz yapiorm rampa cikiorm bazen tek serit yollarda kamyon arkalarina takiliorm sehirici trafiklerinde dolaniorm motor isinmadan sabahlari 10ar km yapiorm vs bence de yuksek ama bu sartlarda bu duruma da sukur ... Altimda allahtan impala yok ... ; )
bndede ayni arac var bnde hep shell gtl aliyorum 21-22 kurus arasi yakiyor sehirici antalyada.sehirdisi 16-17 kurusa dusebiliyo.ama antalyada bugun ogleden sora aldim gtl 3.99 dan ordaki fiyat galiba 4.06 ondanda farkeder.bide bnm full sehirici dur kalk en fazla 10 km gidiyorum.bugun doldurttum depoyu girtlagina kadar 166 liraya
bnm kuzede 73 model mustang var lpg yle 75 kurus yakiodu gazda gitmio die sökturdü.benzinlede 1 lirayi rahat geciodur galiba allah yardimcisi olsun![]()
bnde 15 dynamic janti var sabah resim yolladim sana![]()
o 5-6 kurus dediginde sen sabah yazmissinya 1 1,5 litre farkediyo 17 jantla ondan kaynaklaniyo iste..Bn yarim litre farkeder filan sanmistim baya farkediomus o zamn.sen 7 litrenin altina düsenion galiba bnm sehirici yakit 5,5 sehirdisi uzun yolda 3,5 a kadar filan düsüyo..
Lan doru ya gec oldu uykum geldi beyin durdu galiba ; ) ahaha halime guldum simdi cokkk yogunum bi gorsen halimi ... Walla ben kalkarken zorlaniorm ordan hesap et zamanla stepneyi arka koltuklari vs kaldircam ztn daha az yaksin hatta hic yakmasin saticam walla ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri