Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hah şöyle ne güzel olmuş!!. Durun ben de geçen hafta ne oldu bir anlatayım : Geçen hafta okulda (ben öğretmenim) benim arabama da kem küm eden bir arkadaş araba arayışları içine girdi. Ona buna tavsiye soruyordu. 15-18 Bin lira arasına araba bakıyor.Bana da gelip sordu ne alayım diye. Benim verdiğim cevap : '' Fiat alma da ne alırsan al abi. Senin ne alacağın araba hiçbişeyim de bile değil'' dedim. Hiçbişeyimde lafını duyan diğer arkadaşlar kahkahayı bastı. tabi bizimkisi bozuldu. Neden böyle konuştuğumu sitem ederek sordu. Aramızda geçen diyalog :

Ben : '' Kardeşim hem eski bravamın hem de şimdiki arabamın iyi olduğunu bile bile laf söz eder durursun. Sonra gelip bana fikir sorarsın. Ben ne marka araba kullanıyorum? Fiat. Sana şimdi 18 milyara 2006-2007 temiz bir Punto buluruz desem '' Ya Fiat mı alacağım türünden laflar edersin canımı sıkarsın. O yüzden öyle konuştum ''
Arkadaş : Ben zaten bu aralar Hyundai Getzlere bakıyorum''
Ben : Bak işte dediğim çıktı. İyi edersin o paraya en iyi Getz olur''

Yaa işte böyle. Benim Puntoyu beğenme git Getz al.ne deyim?
İbrahim çok iyi demişsin gerçekten, böyle arkadaştan bizde de mevcut malesef. o arkadaşımla hemen hemen aynı zamanda aldık araçları, O getz aldı tabi. geçen bahçedeyiz Getz'in ön kaputta nokta nokta pas oluşmuş,neyse öğleyin bindik arabasına yemeğe gidiyoruz araba tangır tungur. şimdilerde bin pişman ama iş işiten geçti. yani o arkadaşın da yaşayacağı bu malesef. bide arabadan anlıyormuş gibi yorum yapıyorlar GP lerimize yaa. hayret bişi