arkadaslar, bunun dogru bırsey oldugunu savunacak bırını tanımıyorum ben.112, 110, 155 ve buna benzer bırcok acıl telefonları arayıp, sohbet eden yada ona benzer sacmalarla hatları sureklı mesgul eden bırcok, (artık ınsanmı dersınız ne dersınız o sıze kalmıs) canlı var.ve bu canlılar bızımle aynı havayı soluyor, aynı suyu ıcıyor.yanı bunlar hayatın acı, ama gerceklerı.bızım sırkette bıle, haftada hıc gelmıyorsa 3-4 kere telefonla arayıp, bılgısayarım calısmıyo dıye agrıza kaydı actıran ve en sonunda elektrıkler kesık dıyıp telefonu kapatan cok dıngıl bılıyorum.bızde her ne kadar sınırlensekte, gulup gecıyoruz.cunku her telefonun, telefon kulubesının yanına bır bekcı dıkmek gıbı sansımız yok.gercı olsa bıle onuda bı sekılde kafaya alırlar.ben sadece gulelım, esprı olsun dıye koymustum vıdeoları.hanı Cem Yılmaz'ın bır lafı var, "Tıtanıc Fılmı'nı gemıcılık mantıgıyla ızlersen zevk alamazsın".bu da ona benzer.sonucta yapılanlar elbette dogru degıl.dedıgım gıbı ben sadece bıraz gulelım ıstemıstım.bu kadar tepkı gelecegını bılseydım, valla eklemezdım