orçun abi sen mail at onlar sana ulaşsin
Fiat / ContactUs
Arkadaşlar merhaba...
İtalya fiat müşteri hizmetleri, fabrikası yada fiat italyaya ulaşabileceğim bir mail adresine ihtiyacım var... Yardım edebilirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler...
orçun abi sen mail at onlar sana ulaşsin
Fiat / ContactUs
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
burdaki müşt. hizm. vermiyorlarmı?
Hayırdır abi?
verdiğim linkten iletşim bilgilerini yazip mail atiyosun abi onlar dönüş yapiyolar sana![]()
bende dedim heralde italya deyince orçun işleri büyüttü heralde TR bitti sıra italyaya geldi![]()
![]()
![]()
Sağol onurcum... Evet adem abi Türkiye bitti şimdi italyayla muhattap olucam... Harbi sinirlenmeye başladım artık....
orçun abi
answer@fiat.com adresine ingilizce mail de atabilirsin sorularin için![]()
Çok teşekkürler... İngilizce yazarım yazmasına da türkçe atıyorum her tarafa ki uğraşsınlar tercüme etsinler... Çok Sağolun...
türkçe atınca sanki biraz daha uzun sürer sana geri dönüşler birde italyanca yaz gönder çabuk anlasınlar..onlar şimdi türkçeyi italyancaya çevirecekler falan kelimeleri yuvarlayacak uzatacaklar bi sürü iş![]()
Onurcum burayada gönderdim maili
Hukuki yol biraz zor abi... Kronik problem değil sonuçta... Zamanla aşınmış bir parça...
Tahminim italya türkiyeyle yazışıcak biraz mail trafiği falan olucak.. Buradanda ümitsizim ama saldırmam gerektiğini düşündüm son çare olarak... 25-30 cm lik bir parça için komple mekanizma almamı söylüyorlar böyle adaletmi olur ya...
Konu WiSTaRiA tarafından (06/09/2010 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.
gönder abi buldukça atarim ben sana kafayi yerler yeni skydome li araç verirler sana sus payiyabanci forumlarda buldum ama direk müşteri hizmetlerinin e-posta adreslerini vermemişler google dan bulabilirsiniz yazmiş elemanin biri bir de birebir müşteri hizmetleri ile chat sayfasi varmiş onu bulamadim elemanlar gizli tutuyor ne ayaklar anlamadim
![]()
Sağol onurcum... Yeni bir araç istemiyorum sadece o parçayı yollasınlar bana yeter... Başkada bişey istemem valla...
Size şu kadarını soyleyeyım . FIAT stılonun skywındow'unu bılmeyen yoktur. Çok kolay arza cıkartır. Bende stılo varken parça kırdı . 4000 tl gıbı bı masraf cıkarttı servıs parçası uretılmıyormus komple satılıyormuş . Diğer markalardada boylemı bılmıyorum ama sızcede sacma değilmi ? Arabayı alırken 1500 tl fazladan oduyorsunuz zaten bırde paranızla rezıl oluyorsunuz ustune ustelık. Ben bir sunroof tamırı yapan tanıdıgımız sayesınde kazalı bır stılodan o parça alınarak yaptırtmıştım 600 tl ye malolmustu bana .
Yani cem haklısın... Araba alırken fazla ücret öde arıza yapsın komple değiştir nasıl iş bu ya.... Benim parçayı hiçbir yerde bulamadım ne hikmetse... Zaten skydomelu puntoda az var memlekette...
aynı skydomun kullanıldıgı baska bır arabada vardır elbet o yonde arastırmanı tavsıye ederım.
ben de örnek vereyim Alfa 156 sunroof'lu aracımda, arka koltuktan ön koltuğa geçerken özel bir durumdapolis sireni ile irkildim sunroof'la arka cam arasına sırtım çarptı orada raylar ve motora ciddi anlamda hasar geldi. Sunroof'u denediğimde içeri girdi sıkıştı çok kötü sesler geldi. Servis min. 400 TL masraf var dedi. Sanayide döşemeciye tavan döşemesini söktürdüm. 70 TL ye anlaştık tavan havayastıklarından
kilitçiye gittim o parçaları tamir etti. komple sunroof'a baktı yağladı.
Sanırım 80 e anlaştım tam hatırlamıyorum toplamda 150 TL civarı para harçadım parçaladığım sunroof için
100 bin km, 5 sene boyunca bir kere tık demedi
Diğer sunroof'lu araçlar da öyle bence bu yine fiat'ın kalitesizliği
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Zamaninda Tofas ile yasadigim sorunu Ingilizce bir yazi ile Fiat'a bildirmistim. Bir sure sonra adamlar bana Italyanca cevap yollamislardi...
Yazdiklarindan pek birsey anlamayinca cevabimi google translate araciligi ile Japonca yollamistim...
Bir sure sonra Daniella adinda bir bayan beni aradi. Fiat'in Turkiye sorumlusu ya da musteri hizmetlerinin Turkiye sorumlusu gibi bir unvani vardi...
Telefon numarani verdi isen muhtemelen sana geri donusu gene Daniella yapacaktir. Belki arada kaynamistir benim sikayetim orasini bilemem ama; benim Ingilizce sikayetime cevap vermeleri 2 aya yakin surmusken, senin Turkce sikayetine ne kadar surede cevap verecekler merakla bekliyorum....![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri