Sayfa 15/59 İlkİlk ... 11121314151617181935 ... SonSon
1164 sonuçtan 281 ile 300 arası

Konu: Fiat Otomobil Kampanyaları (Zamlar-İndirimler-Verilen Fiyatlar)

özgür aydın
    FunTastik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 15

Bayiler; fiat.com.tr deki liste fiyatlarından 2000 tl kadar daha indirim yapabiliyorlar..
    Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
    stops78

Gökhan Tufan
    gokhantufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart güncel fiyatlar

Arkadaşlar, ben 1.4 fire dynamic veya fun almayı düşünüyorum(henüz arasında karar vermedim). Fiat ın sitesinde 26980 olarak gözüküyor. Herhangi bir kampanya da gözükmüyor bu aralar. Üstüne koç ailem indirimini de %3.5 a düşürmüşler İyi ki bir almaya karar verdim, ortada almam için cezbeden bir kampanya yok

Sizce kampanyalar ocakta olur mu. Şimdi alsam 1 ay için MTV vereceğim, bir de onu düşünüyorum. İnsanlar aralık ayında bu yüzden sıfır araç almayı ocak ayına ertelemezler mi sizce?

Göktuğ YILMAZ
    Alfa 156 1.6 TS turkishstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Plaka
    08 DE 067
    Edilen teşekkür: 33

valla ben 2008 in eylülünde almıştım arabamı. o zamanda kampanya falan yoktu. ama ben bayi ile pazarlık yapıp kaskosunu, mtv sini onlara yaptırmıştım. birde liste fiyatından da 500 tl düşmüşlerdi. toplamda 2000 tl indirim uygulamış oldular

Gökhan Tufan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Bugun telefonda ankara balgattaki bayiyi aradim. Avea kamu hatti olana %5 indirim varmis, koc ailemle birlestiremiyosun yalniz indirimi. Ikisinden birini sececeksin. Ilk basta MTV yi de siz oduyosunuz dedi. Ama sonradan MTV yi biz oduyoruz dedi. Ya arkadaslar ocaga az kalmis surada MTV odemek cok koyar simdi

Ben 1.4 fire dynamic veya fun dusunuyorum. 26980 liste fiyati. Bayide pazarliga nasi girmeliyim. Kasko arti MTV arti indirim mi gireyim sizce. Yardim ederseniz cok sevinirim daha once boyle bir tecrubem olmadi

Bu arada bugun de ocakta cikacak yeni puntonun resimlerine baktim, onu beklesem mi sanki

5. 13/11/2009, 21:02

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

ben biraz daha bekleneminizi öneniririm
    yeni çıkacak modelle şuanki araçlarda daha büyük indirimler olcaktır
    yeni çıkıcak punto evo fiyatları da bütcenize uyarsa onada bakma şansınız olur

Gökhan Tufan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Simdi satilanlar 2010 model mi 2009 mu.
    Bi de ocakta hem grande punto hem de evo punto beraber mi satilacak? Yoksa tamamem evo punto mi cikacak artik?

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı gokhantufan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, ben 1.4 fire dynamic veya fun almayı düşünüyorum(henüz arasında karar vermedim). Fiat ın sitesinde 26980 olarak gözüküyor. Herhangi bir kampanya da gözükmüyor bu aralar. Üstüne koç ailem indirimini de %3.5 a düşürmüşler İyi ki bir almaya karar verdim, ortada almam için cezbeden bir kampanya yok

Sizce kampanyalar ocakta olur mu. Şimdi alsam 1 ay için MTV vereceğim, bir de onu düşünüyorum. İnsanlar aralık ayında bu yüzden sıfır araç almayı ocak ayına ertelemezler mi sizce?
    Alıntı gokhantufan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi satilanlar 2010 model mi 2009 mu.
    Bi de ocakta hem grande punto hem de evo punto beraber mi satilacak? Yoksa tamamem evo punto mi cikacak artik?

Gökhan, Aralık Ayı içinde indirimler&kampanyalar en yüksek seviyeye çıkmakta.Bence gelecek aya alımı ertelersen daha iyi olur gibi.Ocakta kampanya olur ama fiyatlar daha yukarıda olur.Bir ihtimal Punto Evo çıkacağı için Grande punto nun fiyatını %5 den daha da aşağı çekebilirler.Ancak söylediğim gibi en karlısı Aralık Ayı olmakta hep

Şuanki tüm modeller 2010 olarak geçer.Evo ile Grande yaklaşık 6 ay kadar beraber satılacak daha sonra tek model Evo olacak,

Hayırlısı olsun...

Gökhan Tufan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Standart Ankara kartaslar bayii teklifi

Arkadaslar, bugun ankara balgatta kartas bayiine gittim. Dynamic veya fun dusunuyorum demistim, fiyatlari ayni oldugu icin daha karar vermedim, size danisacam yine

Nese ben durumu izah ettim, kampanyalari begenmedigimi soyledim. Cesit cesit indirim var hepsi ayni genelde. Mesela ogretmen indirimi, avea kamu hatti indirimi, gazi universitesi ogrencisi indirimi bile vardi hepsi %5 bunlarin. Su kocailem e de uyuz oldum, 2 ay once %8, 1 ay once %5, bu ay %3.5 olmus. Iyi ki bi koc urunu alacaz, utanmasalar %1 yapacaklar

Liste fiyati 26980, zorunlu trafik sigortasiyla 27250 imis. Bana ettikleri teklif 25400 arti park sensoru. Ben park sensorunu sormasam etmeyeceklerdi ama o da 90 tl imis.

Ben evoyu sordum, ocagin basinda degil de ocagin ortalarindan sonra gelir dedi. Ama evonun fiyati daha yuksek olur dedi. Bunlarin fiyatinin da cok dusecegini sanmam dedi.

Ben almayi dusundugumu ama ucretin mantikli geldigi zaman alacagimi dedim. Telefonumu biraktim, belki ilerde donerler.

Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    c.a. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

merhabalar,

ben 0 km gp almayı düşünüyorum. 1.4 95 hp fun, ask ve skydome için 28600 fiyat verdiler. liste fiyatından 2000 tl gibi bir indirim oluyor yani.

ne dersiniz?? daha pazarlık etmek lazım mı -mesela hediye aksesuar, vs için? ya da aralık ayını beklemek mi gerekir yine de?

teşekkürler

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

c.a. verilen fiyat güzel olsa da Aralık Ayı içinde biraz daha düşebilir.Ben beklerdim ama belli de olmaz tabi.Biraz daha pazarlık edilip alınabilir de,

Hayırlısı olsun...

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

merhaba aralık ayını beklemenızde fayda var..ozellıkle son 10 gun dahada guzel ındırım ve kampanyalar olacaktır,bır kac bayıyı dolasıp fıyat almanızıda onerırım.gokhan bey sızede tavsıyem dynamıc almanız.

Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    c.a. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

teşekkürler yorumlarınız için.

aralık ayını beklemek konusunda hala biraz karasızım. fiyatlar kesin düşer ama 95 hp şimdi bile zor bulunuyor, hele ask, skydome vs. istiyorsanız...

bir de rivayet var, evo çıkacağı için eldeki stokları eritecekler, yeni araba gelişi olmayacak diye. aralık ayını beklersem araba bulamaktan korkuyorum.

evo da iyi tabi ama hem fiyat yüksek gelecektir hem de motoru daha yeni, denenmemiş -her ne kadar kağıt üzerinde iyi görünüyorsa da...

tekrardan bir pazarlık edip duruma bakacağım artık. inşallah yakında profili punto sahibi diye değiştiririm )

Göktuğ YILMAZ
    Alfa 156 1.6 TS turkishstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Plaka
    08 DE 067
    Edilen teşekkür: 33

benim arkadaşım ordu toyotadan 2009 model corollayı ötv indirimi olmadan önce (2008 aralık sonu) 38.500 gibi bir fiyata aldı. çetin bir pazarlıktan sonra. bu fiyatın içine plakayı ocakta çıkarırsak 2009 ilk taksit mtv yide biz öderiz demişler ve arkadaşta o şekilde almıştı. yani pazarlık için aralık ayı sonunu beklerseniz 2010 mtv sinin ilk taksidinide bayi ödeyebilir. birde pazarlık ilede biraz indirim ve kaskoyu ekletebilirseniz tam süper olur. ama kaskoyu size yaptırmaya kalkarlarsa indirimde biraz daha ısrar etmenizi öneririm.

ilker çörekçi
    setlerss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Arkadaşlar t-jet 120 için koç ailem indirimi ile 27,700 fiyat verdiler sizce nasıl?

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

15-20 Aralıkta daha güzel fiyat verirler, biraz daha bekle bu kadar beklemişken

mesut durukan
    mstdrkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    33 R 8769

satın kurtulun benım gıbı
    1 senedır rahatım gercı ucuza gıttı ama en azından kafam rahat tavsiye ederım

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Arda Abi bu sene duyduğun birşeyler var mı, geçen seneki koç ailem kampanyası gibi

Elde kalanları dağıtırlar mı ucuza dersin? Ötv dalgasına kuzene aldık bi gp şimdi diğer kuzenede bakınıyoruz ama Türkiye'de olmadığım için ilgilenemiyorum var mı duyduğun bildiğin?

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı Little F.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda Abi bu sene duyduğun birşeyler var mı, geçen seneki koç ailem kampanyası gibi

Elde kalanları dağıtırlar mı ucuza dersin? Ötv dalgasına kuzene aldık bi gp şimdi diğer kuzenede bakınıyoruz ama Türkiye'de olmadığım için ilgilenemiyorum var mı duyduğun bildiğin?
    Fırat, personel indirim oranını bilemiyorum ama şimdi avealı kamu personeline yönelik indirimler var.Fena da değil.Söylediğin gibi elde kalan ithal otomobilleri daha ucuza verirler kesinlikle.Kampanyalı fiyatlardan da oldukça aşağıya araç almak mümkün,

İşten bir arkadaşıma geçenlerde Fiorino aldık.Combi emotion dizel otomatik esp 28300TL ye geldi.Yaklaşık 3000TL lik indirim oldu.Her bayi yaklaşık aynı fiyatı veriyor...

Adil Uğur Ak
    gp_ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 14

1.4 77 hp dynamic kamu indirimiyle peşin 25000 e aldım sizce uygunmu

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Adil, aracın hayırlı olsun.Yaklaşık 2000TL indirim olmuş sanırım.İçine sindiyse model, bence fiyatı çok uygun diyebilirim...