fiat mayıs fiyatlarıyla şaşırttı.
23 nisan da mayıs ayına ait araç fıyat bıldırımlerı durdurulmuştu.mayıs fıyatları beklendı. herkes ıyı bır zam beklıyordu. zam en düşük 1.000 tl olacak dıe soylendı.
fakat 500 tl zam yapıldı. şaşırtıcı dusuk bı zam geldı mayıs ayı ıcın![]()
tabıkı bu arada devletın yaptıgı ötv ındırımını tamamıyle yedıler![]()
ben de mart sonunda sipariş vermiştim ama öğretmen indirimi yoktu.aklıma kurt düştü ve bugün müşteri hizmetlerini aradım mart ayında öğretmenlere özel bir indirim yoktu dediler.belki de bayiler kendi insiyatiflerini kullanıyodur.ben sipariş verdğimde zam gelme durumu vardı ve sipariş alınmıyordu.aceleyle daha çok zam geleceği için fiyat sabitlemesi yaptılar.hiç araştırma yapmadım.
1.4 starjet emotiona 27000 lira verdim.yani mart ayında nisan zamlı fiyatından araba aldım.hiç de ek bir indirim yapmadılar.arkadaşlar ek indirimlerle daha uygun fiyata almışlar.artık yapacak bişey yok aldık bitti. üstelik bayi müdürü tanıdıktı sözleşme bile yapmadım.şu anda aracı bekliyorum.
ARKADASLAR SELAM BEN FORUMA YENİ UYE OLDUM ARANIZDA YENİYİM.2 GUN İCİNDE KARAR VERMEM GEREKEN BİR ARABA VAR BUGUN BAKDIK,KISACA TANITAYIM : 2006 model 1.4 CC 95 HP STARJET,KM: 70.000 ARABA KIRMIZI OZELLİKLERİ : (HAVA YASTIKLARI,ABS,ESP,İMMOBİLİZER,M.KİLİT,CD CALAR,AYNALAR ELKT,YOL BİLG,FONKSYNL DİREKS,FREN DESTK,KLİMA DİJİ,ELKT.FREN.) 1010`a kdr garantisi uzatılmıs arabada ufak tefek rutusların ve kaputta mıcır izlerinin dısında degiseni yok orjinal...herhangi fazladan bir artısıda yok fab. cıkısı gibi sade.60.000 bakımları yapılmıs.ARKADASLAR ARABA İCİME YATTI STARJET KIRMIZI ARADIGIM GİBİ Bİ ARAC BU SARTLARDA 19.000 TL SİZCE NASIL BİR FİYAT??? sizin fikirleriniz ve onerileriniz dogrultusunda karar vericem.saygılar
Km yüksek, fiyat yüksek, 3 yaşında bir araç, forumda daha uyguna daha düşük kmde ve daha yeni araçlar satıldı ve satılıyor. Bence birkez daha düşünün...17-17.5 bence bahsettiğiniz aracın olması gereken fiyatı.
pardonn ! yeri burası deildi **** konu actım simdş
Dünden beri 2000 ile gelene ticari diye reklamlar dönüyor.Faiz oranları ve fiyatlar fena değil güzel kampanya .
ikibinlegeleneticari
Benimkini alamazsınız o fiyata hocam, benimki 2009 ocak trafiğe çıkışlı. Ancak forumu incelerseniz rahatlıkla alabileceğiniz araçlar bulabilirsiniz hocam.
Daha mayis ayi içerisinde sağlik personeli indirimli izmit beykardan 2009 model grande punto 1.3 multijet 75 bg dynamic model araç için 25250 tl ödeyerk (fatura 24450) aldim .izmit efsane bayinde ise fiyatlar 500 tl dha fazla diyor arkadaşlar.yalniz dynamic olmadiğindan 1,5 ay bekledim 14 mayista teslim aldim araci çok memnunum.ayrica izmit beykarda ki müşteri temsilcim ahmet beye teşekkürler.çok ilgilendi sağolsun
2009 1,3 mj 75hp 5k fun modeli için 27.750 fiyat aldım arkadaşlar bilginize
Merhabalar Arkadaşlar,
Ben Mustafa SABURLU, Cezayir'de mühendis olarak görev yapmaktayım. Hanım ve çocuk Ankara'da. Ben de 2 ay sonra kesin dönüş yapacağım inşaallah. Şu ötv bitmeden hanıma (passat highline'ımı alana kadar bi süre ortak olacak tabi) bi grande punto 1.3 multijet 90ps dinamik duologic kit alayım dedim, 30 bin liradan aşağı olmaz demiş Ankara'da bi bayi. Üstüne xenon far (400TL) + boya koruma (150TL) + arka park sensörü (150TL) eklenince, 30700 olmuş!! Bu bana çok gibi geldi, ne dersiniz arkadaşlar?
Teşekkürler.
Mustafa, ötv indirimine ilaveten yaklaşık 1000TL lik bir indirim olmuş.15 Haziran sonrası düşünülürse bence fiyat gayet makul.Belki xenon, boya koruma ve park sensörü gibi ilave donanımlar ya da içlerinden bir iki tanesi hediye olarak alınabilir, hayırlısı olsun...
Teşekkürler Arda fikrini paylaştığın için. Aslında ben de tam olarak onu söyledim, ekstralar çok bişi değil, hediye edin, 30 bin düz yapın dedim, pek de ilgilenmeden bu fiyat zaten iyi dediler.. Biraz da tarzları yani hoşuma gitmeyen.
Neyse, hayırlısı olsun artık, belki katılırız aranıza..
Herkese iyi hafta sonları (biz burda çalışıyoruz bu arada, perş+cuma hafta sonu burada..)
Ha bir de, acaba 2010 larımı beklesem? Ne zaman çıkar 2010 modeller? Bir iki bin lira fazla tutar belki ama satarken de arada bi fiyat farkı olur herhalde..?
Konu anvil tarafından (31/05/2009 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Mustafa, Temmuz gibi gelir ama hem yeni model hem de ötv bittiği için arada en azından 4000TL fark olur gibi...
Saol Arda cevabın için. Umarım ötv'yi onların telafi edeceği kampanyalar olur..
Muhakkak olacaktır ama fiyat biraz daha yüksek olacaktır yine...
Tekrar merhaba arkadaşlar,
Görünen o ki, bayi ile anlaştık, arabayı alacağız inşallah. Son fiyat 30450. Umarım kazasız, belasız ve biçoğunuzda olduğu gibi keyifli/sorunsuz olur aracımız..
Umarım ciddi problemler nedeni ile yardımlarınıza ihtiyaç duymayız..
Herkese iyi akşamlar.
Hayırlı olsun Mustafa...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri