Sayfa 12/59 İlkİlk ... 891011121314151632 ... SonSon
1164 sonuçtan 221 ile 240 arası

Konu: Fiat Otomobil Kampanyaları (Zamlar-İndirimler-Verilen Fiyatlar)

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Soru

Alıntı SRKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla sabır diyorum başka bişey demiyorum bende 16 şubatta vermiştim siparişimi hala bekliyorum eski aracımıda 30 sinde teslim etmiştim 1,5 ay zor dayandım arabasız enınde sonunda gittim punto kiraladım banada sölenen aynı nisan son yada mayıs sonu teslim.
    banada nisan sonu mayıs ortası denmişti. daha sonra mayıs sonu haziran başı dendi.
    dün İstanbulu aradak. mayıs sonuna kalmaz puntolar talep çok. söylenen tarihlerden önce teslimat yapılacak dediler...

Onur Özsoy
    vampire181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı mm_isik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi fiyat almıssın. arac 3K mı yoksa 5K mı?

Gp 3k 1,3 multijet Fun 75 Bg,skydome+e paket için pazarlıkla 27900 fiyat aldım.
    sparişi geçmek üzereyim.Bayi ötv den önce aracı teslim edebilecegini soyledi yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.

Teşekkürker.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Arda. El sıkıştık zaten. Bekliyoruz artık ileri tesllim olacak. Mayıs sonunu bulur dediler. Ayrıca bayi gelen zamlardan da etkilenmeyeceğimi söyledi. Şimdiden sabırsızlanıyorum. Şu 2 ay nasıl geçecek bakalım.
    Hayırlı olsun Tunç, beklemek biraz zor oluyor tabi.Ben zamanında 3 ay beklemiştim.

Zaten endişe edilecek bir durum yokmuş, fiyat sabit ve güzel

Alıntı vampire181 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gp 3k 1,3 multijet Fun 75 Bg,skydome+e paket için pazarlıkla 27900 fiyat aldım.
    sparişi geçmek üzereyim.Bayi ötv den önce aracı teslim edebilecegini soyledi yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar.

Teşekkürker.
    Onur hayırlı olsun, aracın fiyatı 29000TL tutmakta bence bu fiyatta gayet uygun, spor görünümlü ve ekonomik bir model,sana da sabırlı bekleyişler,

Umarım araçlarınız söylenenden daha kısa sürede gelir

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

Valla sabır diyorum başka bişey demiyorum bende 16 şubatta vermiştim siparişimi hala bekliyorum eski aracımıda 30 sinde teslim etmiştim 1,5 ay zor dayandım arabasız enınde sonunda gittim punto kiraladım banada sölenen aynı nisan son yada mayıs sonu teslim.
    Siparişi 16 şubatta verdiniz ama ötv indiriminden yararlanıyorsunuz değil mi? Kaça aldınız arabayı?

burak demir
    JuDaSs77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sivas
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 BY 02..
    Edilen teşekkür: 6

arkadaşlar,bugün 1.4 fire fun GP için bayi ile 23.500 TL'ye anlaştık.Aracımı mayısta alacağım.Sizce aldığım fiyat nasıl?

Onur Özsoy
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Tunç, beklemek biraz zor oluyor tabi.Ben zamanında 3 ay beklemiştim.

Zaten endişe edilecek bir durum yokmuş, fiyat sabit ve güzel

Onur hayırlı olsun, aracın fiyatı 29000TL tutmakta bence bu fiyatta gayet uygun, spor görünümlü ve ekonomik bir model,sana da sabırlı bekleyişler,

Umarım araçlarınız söylenenden daha kısa sürede gelir
    Arda Teşekkür ederim.

Bu arada 75 Bg ile 90 Bg arasında 1000 YTL fark vardı. Bir sorum olucak aradaki fark sadece BG gücündenmi ibaret.? Bildigim kadarıyla 90 Bg olanlarda degişken zamanlı turbo mevcutmuş. Bu sistem tam olarak ne işi yarar.? Artısı ve eksisi nedir acaba?

Teşekkürler.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı JuDaSs77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,bugün 1.4 fire fun GP için bayi ile 23.500 TL'ye anlaştık.Aracımı mayısta alacağım.Sizce aldığım fiyat nasıl?
    Burak, bence iyi fiyat, sanıyorum 1000-1500TL kadar ekstra indirim olmuş, hayırlı olsun.

Arda Teşekkür ederim.

Bu arada 75 Bg ile 90 Bg arasında 1000 YTL fark vardı. Bir sorum olucak aradaki fark sadece BG gücündenmi ibaret.? Bildigim kadarıyla 90 Bg olanlarda degişken zamanlı turbo mevcutmuş. Bu sistem tam olarak ne işi yarar.? Artısı ve eksisi nedir acaba?

Teşekkürler.
    Onur kısaca anlatayım:75bg lik mjtd ile 90bg lik mjtd arasında yazılım, enjektör, ve turbo farklılığı mevcut.Bunlar güce +15bg, torkada +10nm fazlalık sağlamakta.Değişken geometrili turbo, motor devrine göre pallerin konumlarını değiştirerek düşük ve yüksek devirlerde daha verimli hava akışı sağlamakta yani devir bandına güç dağılımını daha adil olarak yaymakta....

Onur Özsoy
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak, bence iyi fiyat, sanıyorum 1000-1500TL kadar ekstra indirim olmuş, hayırlı olsun.

Onur kısaca anlatayım:75bg lik mjtd ile 90bg lik mjtd arasında yazılım, enjektör, ve turbo farklılığı mevcut.Bunlar güce +15bg, torkada +10nm fazlalık sağlamakta.Değişken geometrili turbo, motor devrine göre pallerin konumlarını değiştirerek düşük ve yüksek devirlerde daha verimli hava akışı sağlamakta yani devir bandına güç dağılımını daha adil olarak yaymakta....

Arda vermiş oldugun bilgiler için teşekkür ederim.Benim için performans cok onemli degil. (genelde ekonomik kullanımı tercih ederim) Arada 1000 ytl lik fark var. Siz neyi tavsiye edersiniz?

Teşekkürler

nuri atasever
    nuri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 2

arkadaşlar önceki sayfalarda öğretmen indirimi olduğunu okudum hala devam ediyor mu? başka bi indirimde söz konusumu acaba ?? şu anda emotion dizel 29 .800 gözüküyo ne kadar indirim olur bunun üstünden...

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı nuri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar önceki sayfalarda öğretmen indirimi olduğunu okudum hala devam ediyor mu? başka bi indirimde söz konusumu acaba ?? şu anda emotion dizel 29 .800 gözüküyo ne kadar indirim olur bunun üstünden...
    Nuri öğretmen indirimi mart ayı için geçerliydi. Zaten ben pazarlık yaptığımda (mart ayında) aracın fiyatı 29.090 dı. Şimdi arttı. Öğretmen indirimi de bitti bildiğim kadarıyla. Ama yine de bayi ile görüşmekde fayda var.

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Arda vermiş oldugun bilgiler için teşekkür ederim.Benim için performans cok onemli degil. (genelde ekonomik kullanımı tercih ederim) Arada 1000 ytl lik fark var. Siz neyi tavsiye edersiniz?

Teşekkürler
    Tüketim olarak 75 hp ile 90 hp arasında fark olmadığı için bence 90 hp daha cazip. Aynı tüketime sahip 2 araçtan neden daha güçlüsünü almayasınız ki? 1000 ytl.lik farka değer mi? BENCE değer.tercih sizin.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Teşekkürler
    Rica ederim Onur, performans önemli değilse zaten çekiş gücü yaklaşık aynı değerde olan 2 motordan ucuz olanı tercih etmek daha mantıklı.Ben 90 lığı tercih etmiştim zamanında.Tabi örneğin 105bg lik versiyon olsa o zaman onu tercih ederdim...

Serkan Deveci
    SRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 CSD 33
    Edilen teşekkür: 35

Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siparişi 16 şubatta verdiniz ama ötv indiriminden yararlanıyorsunuz değil mi? Kaça aldınız arabayı?
    Evet ötv indiriminden yararlanıyorum + koçailem indirimimde var 16 şubattaki ötv indirimi öncesi sözleşmedeki fiyatım 31.500 araba geldiğinde ötv indirimli tahmini fiyat çıkardılar tekrar araç geldiğinde belli olacak 27.400 gibi rakkam ama benim aracım baya dolu geliyor özel bi sipariş oldu siparişimde şu şekilde GRANDE PUNTO 3K 1.3 MULTIJET 90 HP FUN DAB ABS AC AJ + ADVANCED SAFETY KIT + KIT + CO-PILOT KIT + SKYDOME aracın rengide BEYAZ bu arada take off jant ta sipariş vermiştim ama bana cumartesi yeni bi bilgi geldi tüm take off jantlarda üretimden kaynaklı bi imalat hatası olduğundan bursada fabrika stoğundan italyaya geri yollanıyormuş kalıp düzeltilip tekrar üretilince satışa çıkacakmış sportlarıda yeni jantlar gelince değişime çağıracaklarmış üzerindeki take off ları değiştirmek için bende bayinin yalancısıyım valla yarın fiat müşteri hizmetleri ve zincirli kuyu ile irtibata geçip bi sorucam nedir tam bilgi diye.

Deniz S
    NeverThere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 1

Arkadaşlar ben de az önce Grande Punt 1.4 5k Active AC manuel benzinli granit gri satın alma işlemi başlattım. Fiyat ise: koç ailem indirimi ve + park sensörü ile birlikte 21.600 pazar günü gidip alıcam arabayı. sizce fiyat nasıl? Bu arada benimkinin özelliklerinde titanyum gri isteyenler için de 23 nisanda gelecek olan bir araç var. ben ikisi arasında bunu seçtim. Aracı teslim alırken neleri kontrol etmeliyim? stepne, park sensörü, araç kiti, paspas vb. dikkat etmemi istediğiniz bir şey var mı?

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

bu arada take off jant ta sipariş vermiştim ama bana cumartesi yeni bi bilgi geldi tüm take off jantlarda üretimden kaynaklı bi imalat hatası olduğundan bursada fabrika stoğundan italyaya geri yollanıyormuş kalıp düzeltilip tekrar üretilince satışa çıkacakmış sportlarıda yeni jantlar gelince değişime çağıracaklarmış üzerindeki take off ları değiştirmek için bende bayinin yalancısıyım valla yarın fiat müşteri hizmetleri ve zincirli kuyu ile irtibata geçip bi sorucam nedir tam bilgi diye.
    Bursa Tofaş'ın dediğine inanma derim özellikle take-off jant konusunda orada bir karmaşa var ve kendilerinden başka herkes suçlu onlara göre...

Okan ERKOÇ
    Anestezist okan-erkoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    60AN **
    Edilen teşekkür: 10

grande punto starjet 1.4 16v 95hp emotion a 25000 verdim geçen ay hala telim edecekler )))

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı nuri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öğretmen indirimi yanlış hatırlamıyorsam şubata özel bişeydi...
    öğretmenler günü kapsdamında....
    TSK ya sürekli indirimler var ama...

sercan kılıç
    egemavera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

gp 5k 1.4 Fire 77hp 4ab abs ecc sipariş ettim mart sonunda kısmetse mayıs 15 de teslim edecekler. 24000'e anlaştık (co-pilot, advanced safety kıt dahil fiyatı).
    Konu egemavera tarafından (30/04/2009 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Mayıs Ayıyla beraber araçlarımıza yaklaşık 500TL kadar zam gelmiş gibi, bilginize :

FIAT - fiat.com.tr

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Naci Çağlar
    gendarme35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 16

Alıntı poyraz_o Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öğretmen indirimi yanlış hatırlamıyorsam şubata özel bişeydi...
    öğretmenler günü kapsdamında....
    TSK ya sürekli indirimler var ama...
    iyide Öğretmenler günü 24 Kasım.

Sayfa 12/59 İlkİlk ... 891011121314151632 ... SonSon