Hayırlı olsun Tunç, beklemek biraz zor oluyor tabi.Ben zamanında 3 ay beklemiştim.
Zaten endişe edilecek bir durum yokmuş, fiyat sabit ve güzel
Onur hayırlı olsun, aracın fiyatı 29000TL tutmakta bence bu fiyatta gayet uygun, spor görünümlü ve ekonomik bir model,sana da sabırlı bekleyişler,
Umarım araçlarınız söylenenden daha kısa sürede gelir![]()
arkadaşlar,bugün 1.4 fire fun GP için bayi ile 23.500 TL'ye anlaştık.Aracımı mayısta alacağım.Sizce aldığım fiyat nasıl?
Arda Teşekkür ederim.
Bu arada 75 Bg ile 90 Bg arasında 1000 YTL fark vardı. Bir sorum olucak aradaki fark sadece BG gücündenmi ibaret.? Bildigim kadarıyla 90 Bg olanlarda degişken zamanlı turbo mevcutmuş. Bu sistem tam olarak ne işi yarar.? Artısı ve eksisi nedir acaba?
Teşekkürler.
Burak, bence iyi fiyat, sanıyorum 1000-1500TL kadar ekstra indirim olmuş, hayırlı olsun.
Onur kısaca anlatayım:75bg lik mjtd ile 90bg lik mjtd arasında yazılım, enjektör, ve turbo farklılığı mevcut.Bunlar güce +15bg, torkada +10nm fazlalık sağlamakta.Değişken geometrili turbo, motor devrine göre pallerin konumlarını değiştirerek düşük ve yüksek devirlerde daha verimli hava akışı sağlamakta yani devir bandına güç dağılımını daha adil olarak yaymakta....
arkadaşlar önceki sayfalarda öğretmen indirimi olduğunu okudum hala devam ediyor mu? başka bi indirimde söz konusumu acaba ?? şu anda emotion dizel 29 .800 gözüküyo ne kadar indirim olur bunun üstünden...
Evet ötv indiriminden yararlanıyorum + koçailem indirimimde var 16 şubattaki ötv indirimi öncesi sözleşmedeki fiyatım 31.500 araba geldiğinde ötv indirimli tahmini fiyat çıkardılar tekrar araç geldiğinde belli olacak 27.400 gibi rakkam ama benim aracım baya dolu geliyor özel bi sipariş oldu siparişimde şu şekilde GRANDE PUNTO 3K 1.3 MULTIJET 90 HP FUN DAB ABS AC AJ + ADVANCED SAFETY KIT + KIT + CO-PILOT KIT + SKYDOME aracın rengide BEYAZ bu arada take off jant ta sipariş vermiştim ama bana cumartesi yeni bi bilgi geldi tüm take off jantlarda üretimden kaynaklı bi imalat hatası olduğundan bursada fabrika stoğundan italyaya geri yollanıyormuş kalıp düzeltilip tekrar üretilince satışa çıkacakmış sportlarıda yeni jantlar gelince değişime çağıracaklarmış üzerindeki take off ları değiştirmek için bende bayinin yalancısıyım valla yarın fiat müşteri hizmetleri ve zincirli kuyu ile irtibata geçip bi sorucam nedir tam bilgi diye.
Arkadaşlar ben de az önce Grande Punt 1.4 5k Active AC manuel benzinli granit gri satın alma işlemi başlattım. Fiyat ise: koç ailem indirimi ve + park sensörü ile birlikte 21.600 pazar günü gidip alıcam arabayı. sizce fiyat nasıl? Bu arada benimkinin özelliklerinde titanyum gri isteyenler için de 23 nisanda gelecek olan bir araç var. ben ikisi arasında bunu seçtim. Aracı teslim alırken neleri kontrol etmeliyim? stepne, park sensörü, araç kiti, paspas vb. dikkat etmemi istediğiniz bir şey var mı?
grande punto starjet 1.4 16v 95hp emotion a 25000 verdim geçen ay hala telim edecekler)))
gp 5k 1.4 Fire 77hp 4ab abs ecc sipariş ettim mart sonunda kısmetse mayıs 15 de teslim edecekler. 24000'e anlaştık (co-pilot, advanced safety kıt dahil fiyatı).
Konu egemavera tarafından (30/04/2009 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.
Mayıs Ayıyla beraber araçlarımıza yaklaşık 500TL kadar zam gelmiş gibi, bilginize :
FIAT - fiat.com.tr
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri