Benim aracım serviste 9 gün kalacak günde 3 defa servisten içtima alırım.
Benim aracım serviste 9 gün kalacak günde 3 defa servisten içtima alırım.
onrky
1.4 starjet 95hp
haklısınız arkadaslar dogru diyorsunuz.ozur dılerm herkesten...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Sorunlarını yazan arkadaş kişileri etkiliyor..Ama hepsinde olmasa da bir kısmında sorunlarla karşılaşılan araçlara olan hayranlığınızı belirtmeniz insanları etkilemiyor..Düşündürücü..
Bir fıkra vardır..Nasreddin Hoca damdan düşünce herkes bir şeyler söylemiş,doktor dahil..Hoca demiş ki, ''Bana damdan düşen birini getirin..Benim halimden o anlar..''
Ne yazarsak yazalım bu dertlerle karşılaşan üyelerimizin yüreğine su serpilmez..''Kuşku'' denen illet insanın aklına bir kere yerleşti mi insanoğlu kafasında kurar da kurar...
Biz en iyi arabaları almadık...Mevcut paraya karşılık olabilecek en güzel tasarımlı,tutumlu ve güvenli bir araç aldık (En azından ben bunu düşünerek aldım) ...Bu yüzden evet her araçta olabilecek sorunlar yüzünden bir markayı suçlamak ne kadar yanlışsa, bu yanlışları kabul edebilmek adına pembe bir tablo çizmeye çalışmak ta yanlış bence...
Aracımdan memnunum ama onu taparcasına sevmiyorum...Az yakıt harcıyorum ama dünyadaki en tutumlu araç benimkisi değil...Euroncap 5 yıldız güvenliğine inanıyorum ki inanmasam şu an polo ya da fiesta kullanıyor olur ya da isofixli çocuk koltuğuna 2 asgari ücret ödemezdim...Benim aracımda forumdaki kronik problemler yok(şimdilik) ama olmayacağı garanti değil..Vs vs..uzar gider..
Forumun en sevdiğim yanı her düşünceden insan var..Aracını deli gibi sevip şiir yazan da,benim gibi 8000 ytl daha olsa Golf alırdım diyende...Bence herkes de haklı düşüncesinde...
Sonuç biraz gerçekçi olmak lazım ama en önemlisi hakaret/Alaycı ithamlarda bulunmadan karşı tarafın fikrine saygılı olmak lazım...
Ercan özür dilemiş. Lütfen tartışmayı burda keselim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
dizel otomatik ve dynamic seviyesindeki donanımla hangi C sınıfı araç o fiyatlarda![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
kendi adıma konusuyorum ben 2006 da aracımı 24.600 e aldım ozaman bu fiyata alabilecegım en donanımlı araötı..su andada pek bişey değişmedi durum aynı ..ama bu fiyat bu donanım artı arızalar soylıcek bişey yok
onrky
1.4 starjet 95hp
Sonuçta (çok özel olmayan araçlar hariç mesela abarth) aynı seviyedeki(motor şanzıman donanım) ancak farklı sınıflardaki araçların fiyatları yakın seviyede olmaz. zaten bana göre en çok yapılan hata full bi aracın bir üst segmentteki baz araçla kıyaslanması...
Madem baz versiyon yeterli geliyo ozaman alt segmentteki aracında baz fiyatı göz önüne alınmalı!
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Şu an aynı sınıfta Peugeot 207 26690 ytl, Fiat Gp 25750 (benzinli baz donanımlı liste fiyatları) Yorumu siz yapın.Sen niçin gp kullanıcısısın derseniz aracım yaklaşık 1 aydır satılık..
Pejonun baz donanımı GPden dahamı iyi?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Güvenlik açısından kıyaslamak için Peugeot'nun sitesine baktım 207 lerin nekadar emniyetli bir araç olduğu uzun uzun vurgulanmış. Ancak euroncap testindeki başarısı konusunda herhangibir şey yazılmamış (ben göremedim en azından). Emin değilim ama buda önem verilmesi gereken bir ayrıntı olabilir.
Amacım ne peugeotu ne de başka bir markayı metetmek,sadece fiyatlar arasında öyle atla deve fark olmadığının altını çizmek.Bu fiyat politikası hep böyle olmuştur.(Ben akrabamın indirim hakkını kullandığım için tercih etmiştim.)Neticede gp nin öyle yerden yere vurulacak bir araba olduğunu da söylemiyorum.Öyle olsa indirimli de olsa almazdım.Ancak bazı detaylarda gösterilen zayıflıklar keyif kaçırıyor..Fakat bu tabloda fiyatının uygunluğunun arkasına gizlenmeyi doğru bulmuyorum.
Demek Audi vs. almış olsaydık hiçbirimiz bu kadar toleranslı, teslimiyetçi olmayacaktık.
Düşüncelerini dile getiren tüm arkadaşlara teşekkürler
Kafanızdaki soru işaretleini gidErme çalışacağım
1)Aracın sola çekmesindeki ana neden, direksiyon robotundaki arıza idi. Dokuz gün süre içerisine parçanın istanbuldan göderilmesi de dahil.
2)Şanlıurfanın Diyarbakıra daha yakın bir ilçesinde görev yaptığım için diyarbakır servisini tercih etmiştim.Fiziki koşullarım elvermediği için servise 9 gün boyunca uğrama şansım olmadı.Ancak bu 9 gün boyunca toplam 4 kez kontrol etmek amacıyla telefon ettim.
3)Konuyu buraya ve diğer şikayet sitelerine taşımadan önce tabi ki müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim.Zaten konuyu buralara taşıma nedenim de tam olarak bu.Servis hatası/art niyeti herneyse, bir markayı karalamanın ucuz ve etik birşey olmadığının bilincindeyim.Ancak müşteri hizmetlerinde tatmin edici bir cevap ve çözüm önerisi bulamadım.Ben yetkili olsam ve bir müşterim bu şekilde mağdur olsa yapacağım şey;önce servisle ilgili ciddi bir soruşturma yapmak ardından müşterimin arabasını alıp sorunu giderip kendisine teslim etmek olurdu.Bu süreçte daha fazla mağdur etmemek için de araba tahsis ederdim.Bu çok zor olmasa gerek.Ama müşteri hizmetleri servisi korumaktan başka birşey yapmadı.Daha önemlisi beni tekrar sorun yaşadığım servise yönlendirdi.Buralarda bir bayan için tek başına arabayı sürekli servise taşımak ve arabasz kalmak ciddi bir sorun.Burası istanbul değil arkadaşlar..
Amacım kesinlikle fiatı karalamak değil, yanlış anlaşılmasını istemiyorum. Ancak bariz bir ihmal/hata sözkonusu. Müşteri hizmetlerinden gereken cevabı 1 hafta bekledikten sonra bu yazıyı yolladığımı da belirtmek isterim. Herneyse yanlışları dile getirmezsek düzelmelerini bekleyemeyiz. Aynı şey yarın bir başkasının hatta belkide sizin başınıza gelebilir. Dünyada tüketici haklarını en az kullanan ülkelerden biri olduğumuzu düşünüyorum ve bu değişmeli. Araç fiyatının muadillerine göre ucuz olması müşterilerinin mağduriyetlerini gidermemelerini gerektirmez. Kalite ve gerçek anlamda marka olmak böyle küçük gibi görünen ayrıntılarda yatar diye düşünüyorum.
Araçlarımızda bir takım can sıkıcı arızalar yaşanmıyor değil,ancak gerek servisler gerek fiat merkez ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar.Bazen sistemde aksaklıklar da oluyor herhalde,geçmiş olsun.
Mukayese etmek gerekirse kendi adıma servis ve müşteri hizmetleri memnuniyetim;aracıma olan memnuniyetimden daha fazla.
hemen hemen tüm yorumları okudum işin içinde bulunan biri olarak öncelikle şunu söyleyebilirim ercan arkadaşımıza katılıyorum ki şöyle bence km ye takılıp kalmayın soruna bağlı olarak bu olasılık normal müşteri 140 km hızla giderken rüzgar sesi geliyor diyor 1=teste çıkıyorsunuz geri dönüş onarım aşaması ardından 2= tekrar teste çıkıyorsunuz sorun giderildimi giderildiyse ne ala ve geri dönüyorsunuz giderilmediyse tekrarr yani soruna göre değişir buradaki tek sorun 9 gün gibi uzuun bir süreki sorun giderilmemiş. ben burada öncelikle araç sahibine kusur bulurum o servisin altını üstüne bi getirseniz bence akıllanırlar ve aracını takip etmemesi ayrı siz çözüm ararsınız servis oralı olmuyorsa fiata şikayet edebilirsiniz fiat şikayetinizi dikkate almaz ve sizin gibi mağdurlar çoğalırsa o zaman fiatı terk edin derim ama fiat hiç bir servise adını lekeletme fırsatını vermez o servisin yetkisini alır bununda örnekleri vardır..
pelin hanım söylediklerinize kısmen katılıyorum ancak şunu unutmayın siz aracınızdaki sorun için ilk hangi servise gittiyseniz sizi tekrar o servise yönlerdirmeleri gayet doğru bir davranış çünki hatalı olan servis ise düzeltmesi gereken yine onlar ancak ikinci seferde de düzelmez ise zaten size çözüm bulurlar şunada değinmek isterim bü gün (tata) gibi bir araç bile 18-20 bin ytl ise ortalama 25 bin ytl lik bir fiattan neden bir audi veya mercedes gibi ( örnek ) beklentiler içerisindesiniz ki kaldı ki bu gün örnek verdiğim ve onların sınıfındaki araçlarda ve servislerindeki şikayetlerin sayısıda hiç küsümcenicek kadar değil şikayet com.dan bunu listeliyebilirsiniz bence fiat sınıfına ve fiyatlarına + türkiyenin yol şartlarına göre gayet iyi bir marka.... Tşkler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri