Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Inanamayacaksiniz !!!!!!

Berk VAROL
    2 teker üye Paranoya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BER 86
    Edilen teşekkür: 90

Kızgın

Len ne biçim iştir bu! Şaka gibi! Deneyemedim benimki 3 kapı olmasından ama yaşadıklarınızdan dolayı ben de acayip sinirlendim

perduto .
    perduto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar konu çok ciddi birşey yazmak istemiyordum ama bu olayın sonu ciddi boyutlara ulasabilir..sakin olup daha dogru kararlar alabilirsiniz..öncelikle bu dediğiniz problem fabrika çıkış kaynakla bir sorun değil ise burda bir marka karalaması söz konusu oldugundan bir bakarsınız dava acılan taraf siz olmuşsunuz..Burda markaya bir itham söz konusu ve haliyle hiç bir marka adını lekeletmek istemez..bu olayın sonu sizin haksız duruma düşmenizle sonuclanmaması acısından arkadasında dediği gibi servislerden bir onay alın gidip baktırın neden kaynaklandıgını tespit ettirin.Müşteri hizmetleri ile görüşün.Ama sakın sakın burda elinizde belge olmadan markayı karalamayın ki dava acacağınız zaman üzülen taraf olmayın..

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

aracım dynamic 2007 model şimdi üşenmedim gidip denedim iki arka camıda.
    Sonuç ellerim acıdı cam az br miktar hareket etsede bosluk dahi olusacak kadar asagıya inmiyor disli ve malzemenin esneme payı kadar esniyor yani kesinlikle bir problem yok cam kırılmadan hırsızlık yapılamaz. Camlkarınızı sonuna kadar kapatın ve tekrar deneyin derim.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

onur demirçelen
    forza gp onur1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 AL 4641
    Edilen teşekkür: 169

bu arada kendi şirketimde calısan arkadasalarda kendım bizzat denedim ve actım...tekrar soyluyorum dynamic te arka camlar otomatikmi bilmiyorum ama activlerde degil o arkadaslar otomatik camı acmaya calısmasın bos yere masraf acar kendine....braz once acmaya calıstıgım aractaki kolu gormeniz lazım catır catır donuyor..tamamen kronik bir problem..arabamı cok seviyorum ama bu sorun cok ciddi bir sorun...tek ricam konuyu baska yerlere cekmeyin insan kendi altındaki arabasını karalamaz aksine yuceltir....ben arabamı seviyorum ama sorun yasamak istemiyorum...

saygılar..

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

bende merak ettım sımdı ve gıdıp denedım.aracım 2008 model daha alalı 5 ay olmadı.ama benım camda acıldı.hemde ıkısı bırden.nası bı cozum uretecez sımdık bu olaya
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Ben denedim açılmadı. Baya da bir zorladım. Bi tarafına bişey olmasın diye bıraktım.

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi inen cam cok daha rahat kalkar bence aractan herhangi birsey alınmamıştır umarım?
    Uğur birşey çalmak için camı indirmiş adam heralde oturup da kaldırmak için orada zaman harcamaz.
    Abi ne biçim konu açtınız yaa şimdi...Kafama soktunuz konuyu işyerinde...

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğur birşey çalmak için camı indirmiş adam heralde oturup da kaldırmak için orada zaman harcamaz.
    Abi ne biçim konu açtınız yaa şimdi...Kafama soktunuz konuyu işyerinde...

emre abı kesın senın arabanın camını ındırıyorlar sımdı otoparkta
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

Okan KÖYLÜ
    CesSpOoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 135

ben denedim sorun yok sağ arka cam yerinden oynamıyor. sol arka ise bir cm kadar inse de aşağı çekilmiyor. hatta sol arkayı biraz aşağı indirim elimle biraz zorladım yine inmedi.. çok yüklenmedim kırılır diye..

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre abı kesın senın arabanın camını ındırıyorlar sımdı otoparkta
    Valla indirse de anca o ön gözlerden 3-5 YTL bir bozuk para alır

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

bi araçta var biraraçta yok..
    acaba kullanılan malzemelerdemi bir problem var farklı partılerde gelen malzemeler arasında bi farklılıkmı gosteriyor..bunun başka nasıl bir açıklaması olabilirki mutlaka bi yerde bi problem vardır bukadar uzun zaman bu durmu nasıl çozemedik ben bunu dusunuyorum..bu araçlar başımıza daka neler çıkartcak bakalım..merak ediyorum valla

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

dizellerde olmayıp benzinlilerde problem olabilir benzinlilerde itayladan mı geliyor yoksa bazı parcaları burada mı takılıyor?

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

şimdi denedim.hafif bir esneme var,ama herhangibir açılma olmadı.uyarıyı yapan arkadaşa teşekkürler.bence herkes bir an önce servislerle konuşsun.gerekirse bireysel olarak değil,forum olarak tofaşa ve fiata mail atarak gerekli çözüme ulaşmalarında üzerlerinde bir baskı oluşturmakda fayda var.foruma üye olmıyan konudan habersiz binlerce kullanıcı içinde bir faydası olur.

Engin SAVAŞ
    extanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6

bende de active 90 bg lik var arkadaşlar indim aşağı denedim. bir sorun olmadı. camların 2 side açılmadı. en yakın servise gidip bence durumu bildirin ve ona göre çözüm önerilerini uygulasınlar. yok eğer bir şözüm sunamıyorlarsa fiat a ayıplı mal satmaktan dava açılabilir...

onur demirçelen
    forza gp onur1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 AL 4641
    Edilen teşekkür: 169

arkadaşlar konu cok ciddi bu sorunu yaşayanlar hemen servise gitsin cunku benim denedigim tum gp lerin camı indi..baziları indiremediği için inmiyor yazıo ama her cam inio..bu işin taktiği femolininde dediği gibi elinizi vakum gibi kullanarak camı assagı yukarı hareket ettirmek sonra gorun bakın içerdeki kol nasıl hareket edio..neyse ben servise gidicem hem göstericem hemde çözüm isticem...sizinle gelişmeleri paylaşırım..

NOT ; YÖNETİCİLERİMİZDEN Bİ RİCAM OLUCAK GUVENLİĞİMİZ ACISIDNAN KONUNUN ACİLEN KİLİTLENMESİNİ RİCA EDİYORUM...

saygılar..

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

hatta silinsin bile ozelden msjla uyarı yapılsın..

uMuT ..
    o(¤_¤)o jagar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    06 ** ****
    Edilen teşekkür: 362

Alıntı şekerlioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi denedim.hafif bir esneme var,ama herhangibir açılma olmadı.uyarıyı yapan arkadaşa teşekkürler.bence herkes bir an önce servislerle konuşsun.gerekirse bireysel olarak değil,forum olarak tofaşa ve fiata mail atarak gerekli çözüme ulaşmalarında üzerlerinde bir baskı oluşturmakda fayda var.foruma üye olmıyan konudan habersiz binlerce kullanıcı içinde bir faydası olur.
    +aynen bi kaç santimlik yukarı aşşa oynama var hemde yüklenmeden ama baya yukarı aşşa bastırarak denememe rağmen inmedi aşşa

Emin Şen
    FoR_ReaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 63

arabam şirketin 3 sokak aşağısında acil işlerim bitsin hemen deneyeceğim içime korku düştü resmen

mehmet çelik
    coolsnake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 5

aksamı zor ettım ya ıcım ıcımı yedı arabam ewın onunde ben ıste .. geldım baktım hıc bı ınme yok solcam az oynuo ama acılması ımkansız .. ohhh dedım aracım 2006 actıve

Engin Berk
    GrandePunto Fan EnginBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 43

skandaL

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Yer imleri

Yer imleri