Len ne biçim iştir bu! Şaka gibi! Deneyemedim benimki 3 kapı olmasından ama yaşadıklarınızdan dolayı ben de acayip sinirlendim :realmad:
Printable View
Len ne biçim iştir bu! Şaka gibi! Deneyemedim benimki 3 kapı olmasından ama yaşadıklarınızdan dolayı ben de acayip sinirlendim :realmad:
Arkadaşlar konu çok ciddi birşey yazmak istemiyordum ama bu olayın sonu ciddi boyutlara ulasabilir..sakin olup daha dogru kararlar alabilirsiniz..öncelikle bu dediğiniz problem fabrika çıkış kaynakla bir sorun değil ise burda bir marka karalaması söz konusu oldugundan bir bakarsınız dava acılan taraf siz olmuşsunuz..Burda markaya bir itham söz konusu ve haliyle hiç bir marka adını lekeletmek istemez..bu olayın sonu sizin haksız duruma düşmenizle sonuclanmaması acısından arkadasında dediği gibi servislerden bir onay alın gidip baktırın neden kaynaklandıgını tespit ettirin.Müşteri hizmetleri ile görüşün.Ama sakın sakın burda elinizde belge olmadan markayı karalamayın ki dava acacağınız zaman üzülen taraf olmayın..
aracım dynamic 2007 model şimdi üşenmedim gidip denedim iki arka camıda.
Sonuç ellerim acıdı cam az br miktar hareket etsede bosluk dahi olusacak kadar asagıya inmiyor disli ve malzemenin esneme payı kadar esniyor yani kesinlikle bir problem yok cam kırılmadan hırsızlık yapılamaz. Camlkarınızı sonuna kadar kapatın ve tekrar deneyin derim.
bu arada kendi şirketimde calısan arkadasalarda kendım bizzat denedim ve actım...tekrar soyluyorum dynamic te arka camlar otomatikmi bilmiyorum ama activlerde degil o arkadaslar otomatik camı acmaya calısmasın bos yere masraf acar kendine....braz once acmaya calıstıgım aractaki kolu gormeniz lazım catır catır donuyor..tamamen kronik bir problem..arabamı cok seviyorum ama bu sorun cok ciddi bir sorun...tek ricam konuyu baska yerlere cekmeyin insan kendi altındaki arabasını karalamaz aksine yuceltir....ben arabamı seviyorum ama sorun yasamak istemiyorum...
saygılar..
bende merak ettım sımdı ve gıdıp denedım.aracım 2008 model daha alalı 5 ay olmadı.ama benım camda acıldı.hemde ıkısı bırden.nası bı cozum uretecez sımdık bu olaya :(
Ben denedim açılmadı. Baya da bir zorladım. Bi tarafına bişey olmasın diye bıraktım.
ben denedim sorun yok sağ arka cam yerinden oynamıyor. sol arka ise bir cm kadar inse de aşağı çekilmiyor. hatta sol arkayı biraz aşağı indirim elimle biraz zorladım yine inmedi.. çok yüklenmedim kırılır diye..
bi araçta var biraraçta yok..
acaba kullanılan malzemelerdemi bir problem var farklı partılerde gelen malzemeler arasında bi farklılıkmı gosteriyor..bunun başka nasıl bir açıklaması olabilirki mutlaka bi yerde bi problem vardır bukadar uzun zaman bu durmu nasıl çozemedik ben bunu dusunuyorum..bu araçlar başımıza daka neler çıkartcak bakalım..merak ediyorum valla
dizellerde olmayıp benzinlilerde problem olabilir benzinlilerde itayladan mı geliyor yoksa bazı parcaları burada mı takılıyor?
şimdi denedim.hafif bir esneme var,ama herhangibir açılma olmadı.uyarıyı yapan arkadaşa teşekkürler.bence herkes bir an önce servislerle konuşsun.gerekirse bireysel olarak değil,forum olarak tofaşa ve fiata mail atarak gerekli çözüme ulaşmalarında üzerlerinde bir baskı oluşturmakda fayda var.foruma üye olmıyan konudan habersiz binlerce kullanıcı içinde bir faydası olur.
bende de active 90 bg lik var arkadaşlar indim aşağı denedim. bir sorun olmadı. camların 2 side açılmadı. en yakın servise gidip bence durumu bildirin ve ona göre çözüm önerilerini uygulasınlar. yok eğer bir şözüm sunamıyorlarsa fiat a ayıplı mal satmaktan dava açılabilir...
arkadaşlar konu cok ciddi bu sorunu yaşayanlar hemen servise gitsin cunku benim denedigim tum gp lerin camı indi..baziları indiremediği için inmiyor yazıo ama her cam inio..bu işin taktiği femolininde dediği gibi elinizi vakum gibi kullanarak camı assagı yukarı hareket ettirmek sonra gorun bakın içerdeki kol nasıl hareket edio..neyse ben servise gidicem hem göstericem hemde çözüm isticem...sizinle gelişmeleri paylaşırım..
NOT ; YÖNETİCİLERİMİZDEN Bİ RİCAM OLUCAK GUVENLİĞİMİZ ACISIDNAN KONUNUN ACİLEN KİLİTLENMESİNİ RİCA EDİYORUM...
saygılar..
hatta silinsin bile ozelden msjla uyarı yapılsın..
arabam şirketin 3 sokak aşağısında acil işlerim bitsin hemen deneyeceğim içime korku düştü resmen
aksamı zor ettım ya ıcım ıcımı yedı arabam ewın onunde ben ıste .. geldım baktım hıc bı ınme yok solcam az oynuo ama acılması ımkansız .. ohhh dedım aracım 2006 actıve
skandaL :)