neyi beceremedik yaa agirligimi verdim resmen cama araba asagı indi cam inmedi abicim :)
Printable View
neyi beceremedik yaa agirligimi verdim resmen cama araba asagı indi cam inmedi abicim :)
haha ugur :) ugur senin civic'tede denesene belki puntodan onada sıcramıstır yan yana ya :) hocam ıkısıde super duruyo allah nazardan saklasın ısın sakası tabı...ole bastırmayla kaktırmayla olmuo :) hocam son kez soyluorum elınızı vakum gıbı kullanıcaksınız assagı yukarı yapıcaksınız o sıze sureklı yenı bir bosluk acıcak yada bana getirin acamazsam essegim :) suan 5 aracı actım acamadıgım olmadı...ayrıyetten emotıon'larda yada dynamıc'lerde arka camlar manuelmı ??? manuel olmayan cam acılmazzzzz......elektrık aksamını kırdınızmı ulen onur yaktın benı demeyin :)
bu arada servisle konustum yarın d*****n kuyrugu kopucak...dahada onemlisi hala yorum yapıoruz bu topıc'e kapatalım artık lutfen birimizin canı yancak sonunda....kapatmayıp bir bildiginiz vardır dicem ama acıklamada yok...
saygılar..
ben gpmi 4000 km de ikinci el aldım camları silerken fark etmiştim ama sanırım aldığım kişi hırpalamış olabilir diye düşünmüştüm demekki böyle bir sorun genelde olabiliyo
Konuyu kilitlemekle - açık kalması arasında güvenlik açısından bir fark yok açıkcası.
Güvenlik açısında silinmesi gerekiyor konunun ama ozamanda üyelerimiz bilgilenemiyecek, bende ortada kaldım valla.
İznizle bu konuyu daha sonra geri getirilmek üzere siliyorum arkadaslar. Sorun çözülene kadar zaten burada konuşmamızın bir anlamı yok. İlgili arkadaslardan gelişmelerden özel mesajla beni bilgilendirmelerini rica ediyorum ayrıca fiat müşteri hizmetleri ilede irtibata geçeceğiz.
Not: Onur, normal dinamiklerin arka camları manuel'dir. Emolarında otomatik.
saat 00.00'da konuyu sileceğim..
teşekkurler ibrahim abi bende kilitten kastım silinmesiydi artık zamanı geldi herkez soylucegını soyledi şimdi yapmamız gereken beklemek..bence kımsenın gormesıne gerek yok ben solemeseydım kımse bunu denemezdi bendekide şans eseri oldu zaten..neyse tekrar tesekkurler...