seni uyanık..sizin belki bedavadan kafa yormanız bir çok punto kullanıcı için yeni güzel bi kampanya ortaya cıkmasını sağlar..ayrıca farzedin ki çalısansınız dedim e bide farz edinki maaş alıyorsunuz![]()
seni uyanık..sizin belki bedavadan kafa yormanız bir çok punto kullanıcı için yeni güzel bi kampanya ortaya cıkmasını sağlar..ayrıca farzedin ki çalısansınız dedim e bide farz edinki maaş alıyorsunuz![]()
bence öncelikle yapılan kampanyalar amacına ulaşmıyor 250 ytlyi geçenlere park sensörü hediye kampanyası vardı yararlanan oldumu bilmiyorum 380 ytl bakım faturasına servis park sensörü vermedi(vermek istemedi) indirim yaptım o gider cart olur curt olur.vs.vs .....
arkdaşım c-max titanyum aldı ilk bakımda park sensörü taktılar hemde sormadan işin aslı çoğumuz servisten muzdaribiz bir kaçı hariç...
dün takas için gp sahibiyle konuştum fiattan kurtulmaya uğraşıyorum başka marka olsa olurdu dedi bravo ile takas bile istemdi adam servisten illallah etmiş herhalde ya bodrum ya muğla,
mazot pompası 80 ytl idi 40 ytl ye düştü nasıl oldu anlamadım ve özel servislerde bulunaamıyor.....
neyse şimdilik bu kadar.......
geri döndüm......
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri