Alıntı tolgaank88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evt fazla parayla bi ilgisi yok,hatta hiç bi alakası yok
ablamın 4 ay önce aldıgı 0 opel vectrasını 3 gun once servise goturdum.çünkü araca kim binerse binsin arabayı 100 m ileri goturup,durdurup vitesi geriye takarken "gaaaarrrrrrrrrttttttttt" diye bir ses geliyor.(bu ses debriyaj a tam basmadıgınız zaman gelir.)ankaradaki iki servisede goturdum,konya yolu ile iskitlerdekine.ikiside bu sesin normal oldugunu soyledi,bilmemne dişlisi varmış bunlarda o yuzden oluyormus.yani bu arabaya paşa paşa boyle binmek zorunda oldugumuzu soylediler,üstüne basarak belirtiyorum özellikle 2 farklı servise gittim,çünkü baştan savma cevap verebilirler diye ama iki serviste aynı şeyi soyledi...kısacası bu arabaya boyle binecekmişiz...fiyatı konusuna gelince ablam benim gp ye verdiğim paranın yaklaşık 2.5 katını verdi arabasına...yanlış anlaşılmasın amacım başka arabaları kotuleyip,gp leri övmek değil.sadece bu işin parayla ilgisi olmadıgını,butun arabalarda belli sorunlar oldugunu gostermektir...
%100 katılıyorum bu bir tercih meselesi çok sevdiğim bi tanıdığımda yaklaşık 650 hp lık bi sti vardı ve ben neden buna biniosun nie m6 falan almıosun dediğimde çoğu sanıyor ki ben onu alacak güce sahip değilim veya maddi nedenler die düşünüyor dedi ve ekledi benim hobim tuning ben tuning de subarudan başkasına binmem dedi... bizlerde küçük araba almışız şirinliğine yakıtına ergonomisine bakarak... sonra gidip daha iisini alsaydın dememeli kimse... saygılarımla