açıkçası ben iyice soğudum arabamdan hiç gitmiyo tamam ekonomik güzel duruyo ama motor çok canımı sıkmaya başladı çok zayıf madem gitmiyo bari güzel dursun die 2 günde bi yıkatıyorum artık arabayı![]()
cagatay izmir birmot yazılım güncellemesi yapıyor. İzmirde görevli iken 2.el linea bulmuştum bir tane onun için sormuştum yazılım güncelleyebileceklerini sölemişlerdi.
valla alanların geneli memnun gorunuyo,acaba yeni alıcılara ne gibi tavsiyeler olur....?
HALİMİZ İTTEN BETER,
AMA KEYFİMİZ BEYDE YOK ...
dizel kullanıcısı olarak mazota gelen son zamlardan sonra t-jet seçeneğinide gözden geçirmeleri![]()
İnşallah pişman olmam.. motoru zayıf kalıcak diyolar, zaten çok fazla performans beklentim yok 1,2 8V paliom paşalar gibi yetiodu.. inşallah puntom daha da zayıf çıkmaz.. ağırlık farkı pek yok
walla puntomdan diil ama dizel aldığımdan zamlar itibariyle pişmanım. keşke tjet olsaydı aldııım zaman ve 120hp tjet alsaydım.
pişman değilim.mazota zam geldiği halde şu anda 0,176 ytl/km yakıyor.performans dersek t-jet derim...
T jet ,T jet ,T jet derim kesinlikle alacak olsam 120 lik alırdım dizel ekonomisi gitti sadece gürültüsü kaldı![]()
gez gez bitmio valla bunu satsam gene multijet alırdım...kalkışlarda turbonunda keyfi cabası hem ekonomi hemde performans daha ne isterim...hee mazota indirim isterim dahada cok gezmek için50,000 devirdim dün
![]()
Fiyat, performans ( 120 bg ), donanım, 2.el, yedek parça, servis, karizma !!!...
Hepsini alt alta sıraladığımızda kesinlikle pişman değilim.
Herkese t-jet' i tavsiye ederim.
Konu Linos tarafından (08/07/2008 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font düzeltildi!
valla hocam aracla 50,000 yaptım şirket aracım turbo yani turbonun ne zaman devreye girdiğini ii biliorum..ayrıca yanlış biliosun 2500 civarı devreye giriyo benim puntomda...kalkışlarda turbonun keyfini kullanan anlar yazdığın mesajdan kullanmadığın anlaşılıyor dicem ama aracını bilmiyorum...kesin konuşmadan önce bi araştırmanı tavsiye ederim...tşk..
28.240YTLye düşmüş 5 K Dynamic T-Jet. Bedava bence.
arkadaşlar turbo 1750 devirden itibaren devreye girmiyomu,yani kalkışlarda çok rahat belli oluyor...
Konu tolgaank88 tarafından (07/07/2008 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.
doblo 1.3 lerde 2000 devirde giriyor turbo devreye. aynı motor olduğuna göre 2000 de girmesi gerekmez mi?
arkadaşlar tjet tjet diyorsunuz da bu motorun yakışı nasıl? fabrika verisini biliyorum da acaba kullanan arkadaşların ölçümleri ne alemde.
acaba tjet mi alsam offf ne zormuş karar vermek.
bu başlıkta turboyla ilgili bilgiler mevcut...
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...kullanimi.html
valla ben tam dikkat etmedim ama 2000 ıle 2500 devır arasında girio diye biliyorum ama sunu soleyım ben kalkarken turbomu fazlasıyla hissediyorum 90 a kadar her arabayla kapısırım90 dan sonra kapısanları ızlerim
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri