Alıntı carcas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AHMET kardeş ben şu an cizrede çalışıyorum zaten lazımsa kaçak göndereyim..:)) (aman ha şaka yaptım gönderme konusunu kaçakçılıktan sorgulanmayalım) cizrede çalıştığım doğru ama.

hepsini yazmışsınızda benim soruma kimse cevap vermemiş kaç devirdeyken turbodan tam verim alınır benim dediğim 3000 sınırını deneyen olmadı mı. 3000 den sonra araba kendini daha fazla atıyo sanki..
Turarger her araçta aynı değerleri vermez doğal olarak.Hatta aynı araçta bile aynı katkıyı yapmayabilir.Turbonun çektiği hava, motor hacmi, sıkıştırma oranı, ecu ve daha bir çok ünite motordan çıkan güç ve torkta etkili olur.O yüzden turbodan nasıl daha çok verim alınır yerine motordan daha çok nasıl verim alınır demek daha mantıklı.Bizim araçlarımız max. torkunu 1750d/d dan itibaren vermeye başlıyor.Ancak hem devirin yükselmesi hem de buna bağlı üretilen hp cinsinden gücün artması sonucu 3000d/d larda araçlarımız daha performanslı gelebilir.Hızlanmada tork kadar bg ve devirlenme isteği de önemli (Sadece motor bazında konuşursak) Motor istediği kadar tork üretsin bununla beraber devirlenme gerçekleşmezse hızlanma da gerçekleşmez.Zaten benzinlilerin hızlanmadaki avantajı da bundan kaynaklanıyor.

Amaç mjtd de iyi bir hızlanma değeri yakalamaksa 4000d/d larda bir üst vitese geçilmeli bence.Turbonun verimini de motor düşünsün