Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi o lastikçileri hiç sorma zaten bana bu yazdığınızı michelin in bayisi kendisi söyledi bu tip lastikleri lastikçiler kötüler diye işlerine gelmez hatta dudulluda bi lastikçiye patlak için gittiğimde bu lastikleri alıyosunuz taşmı yiyecek lastikçiler diye dert yandı sanki arabayı alırken lastikçilerin tamircilerin evine biz bakıcaz diye tahaahüt imzalamışız gibi bide bana kızıyo adam

yalnız tavsiyem bu sene kışlıklarınızı kullanacaksanız michelin crossclimate leri seneye yaz sonuna doğru alın boşa yaz sıcağını görmesin
Buradan da su sonuç çıkıyor. Yazin bu tip lastikler cabuk aşınabiliyor. Iste benim astraya bunu degilde conti sport 5 almamin yegane sebebi maalesef. Arac zaten 1500 kg. Uzerinde ben ve yakit varken 1650 ye yaklasiyordur. Punto olsaydi lastiklerimde eski olsaydi ciddi dusunurdum ama lastikcinin bana dedigi su sekildeydi. "Kisin bu lastigi alanlar daha uzun km kullandilar. Yazin alanlar ise cabuk asinmadan sikayet ettiler". Bu yuzden en kotu yaz lastigi alir devam ederim dedim. Crooss alsaydim lastik basina ebat yuzunden 150 tl fazla odeyecektim neredeyse. Simdilik ekonomik durumlar gereği kis lastigi dusunmuyorum. Conti sportlarinda tutunmasi lastik yeni oldugu icin su an iyi, bir sıkıntı yasamadim şükür. 4 mevsime karsi degilim ama benim ebatta asiri fiyat farki var.

LG-H815 cihazımdan gönderildi