Alıntı SinanTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi ben 1 kış 1 yaz gördüm şuan 2.kışı olacak yaz sonunda herhangi ses yada deformasyon olmadı haa ilerde ses olur mu o konuda bi tahmin yürütmek zor zafer abi ses yapıyor diyor kullanıp gözlemleyeceğim bende

arabamın lastikleri bitse aynı lastiği yeniden alacağıma emin olabilirsiniz istanbul için çok yeterli ıslak zemin performansı muazzam ıslak zemin viraj kabliyeti önceki toyo ve pirelliye göre tartışılmaz bile özellikle ses ve konfor konusunda bi lastiğin puntoyu bu kadar değiştirdiğine ilk taktırıp bindiğimde inanamamıştım şu an için tek şikayetim çok fazla taş topluyor ama sorun değil inanın bana abartmıyorum verdiği güven bile yeter.
Benim yazlık olanlar,Michelin energy saver..Yumuşaklığından,sessizliğinden çok memnunum zaten.Kışlık pirellileri takınca ses artıyor.Tabi kışlıkların biraz ses yapmasını bekliyosun ama bana fazla geliyor.Bi de şu var ,kışlıklar,her sene 9 ay bodrum köşesinde yattığından,sanki çabuk sertleşiyor o yumuşak kauçuk,özelliğini çabuk kaybediyor sanki.3 kış geçti bu lastiklerle,diş derinlikleri hala çok iyi olmasına rağmen,ilk kış gibi performansa sahip değiller,sanki daha sertleşmiş gibi.Bundan sonra ben de cross düşünüyorum.
Lastikçilere sorunca hepsi kötülüyor cross climateları.Tabi senede 2 kere sök-tak hoşlarına gitti.60-80 liraya dört lastik sök-tak yapıyorlar artı bi de saklama parası.Heryer lastikçi oldu burada,1 dükkanı olan 2-3 ü açtı.Crossu kötülemelerinin sebebi,bu tatlı paradan vazgeçmek istememeleri olarak görüyorum.
Bakalım yarın takıcam kışlık jant-lastiği,hava baya soğudu bu sabah itibariyle.4 derece ümraniye

Sent my iPhone using