Sizinle kesinlikle aynı fikirdeyim; fiyat performans son derece önemlidir. Fiyatla birlikte sunulan özelliklerin de günümüz otomobil standartlarında son kullanıcı beklentilerini karşılaması gerekmektedir. Lakin; yıllar yıllar önce üretilmiş TOFAŞ'ların ve bu sürede neredeyse hiç yenilenmeyerek/yeniletilmeyerek sonunda üretimi biten serinin/markanın 2016 model bir arabanın konuşulmasında baz alınması çok doğru değil gibi sanki. vw skandalı çıkınca fiyatlar ucuzlar şimdi diye düşünen en az bir kişiyle tanışmışsınızdır. O mantığın arkasındaki düşünce zincirine isyanım var tam anlamıyla. Bu arada yurtdışındaki modellerinde özellik ekleme seçeneğinin çok çok daha fazla olması ülkemizin bir "fiat"ının olmaması kadar, elalemin markalarının ülkemizde tabiri caizse bağra basılmasından kaynaklanmaktadır.

mitsubishi yakıt değerleri
hondadan tutun chevrolete kadar pek çok firmanın takata havayastığı sorunu (bilmeyenininz varsa araştırın derim, Türkiye araç satışı olup olmadığını bulamadım, ona yakın marka var bu problemi yaşayan)
vw grubu (seat, skoda, audi, vw, porsche) yakıt, vites, havayastığı, hile gibi bilimum "keyfi"

ve otomotiv sektörünü çok bilmediğimden ötürü bilgim dahilinde olmayan diğer hususlar olduğu müddetçe marka-kalite denklemine her zaman çok sağlam ve çürütülemeyen istisnalar olacaktır. bilinçli tüketici olmak dileğiyle. Forumda yeniyim ve yazdığıma cevabın için teşekkür ederim.

not: gp ilk fiat aracım ikinci el aldım, her yerinde fener yanıyor) bujiler hariç tüm işlemlerini yerli parça ve sarf malzemeyle karşıladım şimdilik.