Alıntı spyofthegod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sorunun karşılığı "Tabiki beyfendi olmalıdır." Ben aynen öyle şipariş verdim vede balmumu kaplı geldi aynen istediğim gibi en ufak bir eksiklik olsaydı inanın ki kabul etmezdim. Fiat bayisinin size uyguladığı satış politikası burada eleştiriye açık olandır. Şaka yapmışsın ama bu arada açıklayım sürekli Türkiye'de olamıyorum haklısın.
Olması gereken dediğiniz gibi olumlu cevap ama reelde bunu uygulayan bayi varmıdır?Pek zannetmiyorum! Dediğiniz gibi biz şu an Türkiye değilde AB ülkelerinden birinde olsak ve sadece bilgilendirme eksikliğinden kaynaklanan bu sorunda bile Fiat yetkilileri evime kadar gelip aracı alıp gereken değişiliği yaparlardı. Ama burası Türkiye bizler önümüze ne konursa onunla yetinmek zorundayız. Bunu öylesine kabullenmişizki Fiat' i bırakın sorunu olmayan kullanıcılar bile bakıpta alsaydın, beğenmiyorsan sat. Bu fiyata bundan iyi yok yorumlarında bulunuyorlar. Umarım sorunu olmayan arkadaşların hiç bir zaman sorunuda olmaz. Arkadaşlar kimse dinamik aracımda niye 16" alaşım jant yok demiyor donanım listesinde bulunan, parasını verdiğimiz ve test sürüşü yaptığımızda bize gösterilen donanımları eksiksiz istiyoruz.