Alıntı spyofthegod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyide cenkeri şimdi marka fanatikliği falan yok olsa bile bu hiçbir şeyi değiştirmez. Eğer benim aracımdada böyle sorunlar olsa ben kabul etmeyecektim vede almayacaktım. Ben şiparşimi verdiğim gibi aldım. Bu forumdaki arkadaşlarda eminim bu araçları zorla bakmadan almamışlardır. Zaten insan bir şey alacağı zaman uzun araştırmalar yapmalı ve ne aldığını bilmeli. Ne aldığını bilmezsen o böylemiydi bu böylemiydi diye araştırma yapmazsan başına böyle şeyler gelir. Ayrıca senin dediğin sorunların çoğunu okudum ve yorumladım. Artı ben peace74 isimli arkadaşın "Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor." kelimesi üstüne yazdım. Benim kardeşim Fiat ana bayisinde çalışıyor ve bütün gelen araçların özel kodlarına kadar haberleri oluyor.
Görkem Bey sanırım farklı ülkelerdeyiz ben Türkiye' deyim ya siz şaka bir yana ben aracımı 13 aralıkta sipariş verdim ki bayram da aracım olsun istiyordum Ancak Tofaş, satış temsilcimin attığı maillere ve telefonlara cevap verseydi alabilecektim. Daha sonra bayramdan hemen sonra yılbaşına 3-4 gün kala haber geldi. Ve aracımı yılbaşından sonraki hafta başında teslim aldım. Araç bana teslim edildiği gün Tofaş' tan sevk edildi. Sizce bu arada ben aracımı nasıl görebilirdim. Tamam Bursa' dayım ve Tofaş' ın önünden hergün geçiyorum ama arabama bakmak istiyorum deyip içeri giremem heralde Arabam diyorum çünkü 24 aralık itibariyle kredi işlemleri başlamış ve peşinatımın büyük kısmını vermiştim. Aracım tam 14 gün Tofaş' ın garajında yattı. Tabi sipariş ve kapora tarihime göre hesaplarsakta 25 gün. Hadi sesimizi çıkarmadık ama üzerine özellikler eksik olunca çileden çıktım. Afedersiniz ama satın aldığım arabayı önüme zor getiren, Fiat bayisine bana şu özelliklerde şu renkte bir araç getirin bakayım beğenirsem alırım desem satış temsilcisinin cevabı ne olur sizce? Tamam bende aracımı seviyorum ve keyifle kullanıyorum ama bu işin en önemli ayağı hizmet tarafıdırki ben Fiat' ta doğru işlemediği kanaatindeyim.