Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 2008 Model nasıl anlaşılır ?

kenan çohatutar
    alaaddin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

ben 4 ocakta taslim aldım arabamı ve logo mavi logo 2008 olduğunu göstermiyormuş parti parti değişebiliyormuş

Aykut Arslan
    aykuting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    67 TR 482
    Edilen teşekkür: 35

Evet bu eski 2007den sonra daha farkı göstergeler.

C E
    cenkeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 45

Benim aracim kırmızı logolu (7 ocakta teslim) fakat yolbilgisayarı 3 satır değil direksiyondaki ışıklar yanmıyor ve sözde Fiat bunları bunları donanım listesinden çıkarmış.Bu eksikliklerdense keşke banada mavi logolu ama özellikleri tam olan bir punto denk gelseydi, logoyu takıntı yapmaya gerek yok bence. Mühim olan ruhsatında yazan tarihtir. Farklı görüşe sahip olan arkadaşlarda olabilir ama ben böyle düşünüyorum.

Kemal Özsu
    plastro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    33 VEN 90
    Edilen teşekkür: 786

Merhaba benim araç 2008 model logolar kırmızı direksiyon ışıklı ve 2007'e göre göstergeler farklı

Barış BIYIKOĞLU
    peace74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

GP lerde donanım ve aksesuar konusunda bir standardizasyon yok. Ruksatta 2008 yazıyorsa 2008 dir. Ben 7 ocak ta aldım aracımı. 1.3 multijet 90 dinamic konfor paketli. Logolar mavi, direksiyondaki düğmeler ışıklı, bilgi ekranı 3 satır. Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor.

* *
    Puntocu spyofthegod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 104

Teknik Konu

Alıntı peace74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GP lerde donanım ve aksesuar konusunda bir standardizasyon yok. Ruksatta 2008 yazıyorsa 2008 dir. Ben 7 ocak ta aldım aracımı. 1.3 multijet 90 dinamic konfor paketli. Logolar mavi, direksiyondaki düğmeler ışıklı, bilgi ekranı 3 satır. Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor.
    Bence bunda seni biraz yemişler gibime geldi. İtalyadan benim aracım siparişle geldi. Yani hangi aracın bana geleceği belliydi. Artı kırmızı logolu kesinlikle üretim ise 31.10.2007 tarihli
    İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.

Fatih Ekrem BAHADIR
    febahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

Alıntı iso1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    döşemeler ve göstergeler değişik logoda kırmızı
    tanıtım sitesinde de değişmiş sanki döşemeler arkadaşlar.

Grande Punto - Color Configurator

C E
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı spyofthegod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bunda seni biraz yemişler gibime geldi. İtalyadan benim aracım siparişle geldi. Yani hangi aracın bana geleceği belliydi. Artı kırmızı logolu kesinlikle üretim ise 31.10.2007 tarihli
    Arkadaşlar marka fanatiği olmayılım lütfen; Evet araçlarda standart yok ben 7 ocakta aldım aracımı direksiyon ışıkları yanmıyor aynı tarihte satılan yine kırmızı logolu active donanimda ışıklar yanıyor. Yolbilgisayarım iki satır bazı dinamiklerde 3 satır. Hatta active olup 3 satır yol bilgisayarı olan var. Bazı araçlarda stepne çıkıyor bazılarında tamir kiti bununda standardı yok.Senin şansın yaver gitmiş arabanı istediğin gibi almış olabilirsin ama forumda bir inceleme yaparsan standart dışı uygulamaları görebilirsin.

kenan çohatutar
    alaaddin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

aracım mavi logolu ve dreksiyonda ışıklar yanıyor ve yol bilgisayarı 3 satır aracımı 4 ocakta teslimaldım 1,3 active 90 beygir

* *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

iyide cenkeri şimdi marka fanatikliği falan yok olsa bile bu hiçbir şeyi değiştirmez. Eğer benim aracımdada böyle sorunlar olsa ben kabul etmeyecektim vede almayacaktım. Ben şiparşimi verdiğim gibi aldım. Bu forumdaki arkadaşlarda eminim bu araçları zorla bakmadan almamışlardır. Zaten insan bir şey alacağı zaman uzun araştırmalar yapmalı ve ne aldığını bilmeli. Ne aldığını bilmezsen o böylemiydi bu böylemiydi diye araştırma yapmazsan başına böyle şeyler gelir. Ayrıca senin dediğin sorunların çoğunu okudum ve yorumladım. Artı ben peace74 isimli arkadaşın "Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor." kelimesi üstüne yazdım. Benim kardeşim Fiat ana bayisinde çalışıyor ve bütün gelen araçların özel kodlarına kadar haberleri oluyor.

C E
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

iyide cenkeri şimdi marka fanatikliği falan yok olsa bile bu hiçbir şeyi değiştirmez. Eğer benim aracımdada böyle sorunlar olsa ben kabul etmeyecektim vede almayacaktım. Ben şiparşimi verdiğim gibi aldım. Bu forumdaki arkadaşlarda eminim bu araçları zorla bakmadan almamışlardır. Zaten insan bir şey alacağı zaman uzun araştırmalar yapmalı ve ne aldığını bilmeli. Ne aldığını bilmezsen o böylemiydi bu böylemiydi diye araştırma yapmazsan başına böyle şeyler gelir. Ayrıca senin dediğin sorunların çoğunu okudum ve yorumladım. Artı ben peace74 isimli arkadaşın "Araçlar italyadan yüklendiğinde türkiyedeki servisler bile kendilerine nasıl bir araç geleceğini bilemiyor." kelimesi üstüne yazdım. Benim kardeşim Fiat ana bayisinde çalışıyor ve bütün gelen araçların özel kodlarına kadar haberleri oluyor.
    Görkem Bey sanırım farklı ülkelerdeyiz ben Türkiye' deyim ya siz şaka bir yana ben aracımı 13 aralıkta sipariş verdim ki bayram da aracım olsun istiyordum Ancak Tofaş, satış temsilcimin attığı maillere ve telefonlara cevap verseydi alabilecektim. Daha sonra bayramdan hemen sonra yılbaşına 3-4 gün kala haber geldi. Ve aracımı yılbaşından sonraki hafta başında teslim aldım. Araç bana teslim edildiği gün Tofaş' tan sevk edildi. Sizce bu arada ben aracımı nasıl görebilirdim. Tamam Bursa' dayım ve Tofaş' ın önünden hergün geçiyorum ama arabama bakmak istiyorum deyip içeri giremem heralde Arabam diyorum çünkü 24 aralık itibariyle kredi işlemleri başlamış ve peşinatımın büyük kısmını vermiştim. Aracım tam 14 gün Tofaş' ın garajında yattı. Tabi sipariş ve kapora tarihime göre hesaplarsakta 25 gün. Hadi sesimizi çıkarmadık ama üzerine özellikler eksik olunca çileden çıktım. Afedersiniz ama satın aldığım arabayı önüme zor getiren, Fiat bayisine bana şu özelliklerde şu renkte bir araç getirin bakayım beğenirsem alırım desem satış temsilcisinin cevabı ne olur sizce? Tamam bende aracımı seviyorum ve keyifle kullanıyorum ama bu işin en önemli ayağı hizmet tarafıdırki ben Fiat' ta doğru işlemediği kanaatindeyim.

* *
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Konu

Alıntı cenkeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiat bayisine bana şu özelliklerde şu renkte bir araç getirin bakayım beğenirsem alırım desem satış temsilcisinin cevabı ne olur sizce?
    Bu sorunun karşılığı "Tabiki beyfendi olmalıdır." Ben aynen öyle şipariş verdim vede balmumu kaplı geldi aynen istediğim gibi en ufak bir eksiklik olsaydı inanın ki kabul etmezdim. Fiat bayisinin size uyguladığı satış politikası burada eleştiriye açık olandır. Şaka yapmışsın ama bu arada açıklayım sürekli Türkiye'de olamıyorum haklısın.
    Konu spyofthegod tarafından (20/01/2008 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

C E
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Bu sorunun karşılığı "Tabiki beyfendi olmalıdır." Ben aynen öyle şipariş verdim vede balmumu kaplı geldi aynen istediğim gibi en ufak bir eksiklik olsaydı inanın ki kabul etmezdim. Fiat bayisinin size uyguladığı satış politikası burada eleştiriye açık olandır. Şaka yapmışsın ama bu arada açıklayım sürekli Türkiye'de olamıyorum haklısın.
    Olması gereken dediğiniz gibi olumlu cevap ama reelde bunu uygulayan bayi varmıdır?Pek zannetmiyorum! Dediğiniz gibi biz şu an Türkiye değilde AB ülkelerinden birinde olsak ve sadece bilgilendirme eksikliğinden kaynaklanan bu sorunda bile Fiat yetkilileri evime kadar gelip aracı alıp gereken değişiliği yaparlardı. Ama burası Türkiye bizler önümüze ne konursa onunla yetinmek zorundayız. Bunu öylesine kabullenmişizki Fiat' i bırakın sorunu olmayan kullanıcılar bile bakıpta alsaydın, beğenmiyorsan sat. Bu fiyata bundan iyi yok yorumlarında bulunuyorlar. Umarım sorunu olmayan arkadaşların hiç bir zaman sorunuda olmaz. Arkadaşlar kimse dinamik aracımda niye 16" alaşım jant yok demiyor donanım listesinde bulunan, parasını verdiğimiz ve test sürüşü yaptığımızda bize gösterilen donanımları eksiksiz istiyoruz.

Barış BIYIKOĞLU
    peace74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

ben arabayı gördüm beğendim aldım, beni niye yesinler.
    Başımdan geçen ilginç bir olayda şöyle gelişti:
    Aralık 2007 de punto almaya karar verdim, ellerinde yokmuş ama sipariş listesinde kırmızı 1.3 90 bg skydome bir araç buldular. italyadan yola çıkmış. Araç geldi ama kliması yok. Çift bölge otomatik klimayı bırakın manuel klima bile yok. Aracın içine binene kadar da hiç bir şekilde anlaşılamadı. Alternatif olarak da şu an ki aracım vardı onu aldım. Fiat fabrika tofaş la resmen oyun oynuyor bence. Türkiye'ye gösterdikleri ciddiyet ortada.

Murat Turgut
    mturgut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BK
    Edilen teşekkür: 2

2008 model diye aldığım puntomun gösterge paneli, döşemeler ve logo resimlerini gönderiyorum.yorumu sizlere bırakıyorum

zafer yılmaz
    MAJAY ZFA_GO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı peace74 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arabayı gördüm beğendim aldım, beni niye yesinler.
    Başımdan geçen ilginç bir olayda şöyle gelişti:
    Aralık 2007 de punto almaya karar verdim, ellerinde yokmuş ama sipariş listesinde kırmızı 1.3 90 bg skydome bir araç buldular. italyadan yola çıkmış. Araç geldi ama kliması yok. Çift bölge otomatik klimayı bırakın manuel klima bile yok. Aracın içine binene kadar da hiç bir şekilde anlaşılamadı. Alternatif olarak da şu an ki aracım vardı onu aldım. Fiat fabrika tofaş la resmen oyun oynuyor bence. Türkiye'ye gösterdikleri ciddiyet ortada.
    Klimamı yok şaka olmalı herhalde skydome koymuşlarda klmayı takmayımı unutmuşlar pes artık.Beyler henuz benım puntom yok bır palıo sahibiyim forumu takip ediyorum okudukça çok şaşırıyorum.Galiba ithal araç almanın dezavantajıda bu olmalı adamlar fabrikada duruma göre parça takıyorlar ve hiçbir araç birbirine benzemiyor diger firmalardada böyle şeylere rastlanıyormu ilginç dogrusu.
    Bir seyi daha merak edıyorum Puntoların yedek parça sorunu oluyormu.Balata vb şeylerden bahsetmıyorum far stoplar tampon yan ayna bunlar gibi şeyler çunku bursada uretilen mk3 kasa palıoların farları kaç aydır ne servislerde ne karaborsacılarda bulunmuyor bu da ayrı bi vahim durum değilmi

Aslı KILINÇ
    quixotic2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 NLP 37
    Edilen teşekkür: 100

Araç balmumu kaplı olarak telsim edildi. mavi logolu. 29 kasım 2007'de teslim aldım. direksiyondaki ışıklar yanıyor. bi eksiklik göremedim açıkcası.
    Daihatsu Copen

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı mturgut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 model diye aldığım puntomun gösterge paneli, döşemeler ve logo resimlerini gönderiyorum.yorumu sizlere bırakıyorum
    Gösterge paneli kesinlikle yeni ama logo eski, döşemeleri ise bilemiyorum...

Gürol gürol
    maddogjr75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 10

benim lo go gösterge paneli ve döşemeler hepsi murat turgut arkadaşınkiyle aynı (2008)

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

logo-gosterge-koltuk kumas deseni hepsini unutun hehehe
    2008 model aracin km si 2008 olmali az once cektim fotosunu

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon