anladığım kadarıyla dizel de en iyi ve sessizi mobil 1 5*40 ama yakıt tüketimi fazla doğrumu
anladığım kadarıyla dizel de en iyi ve sessizi mobil 1 5*40 ama yakıt tüketimi fazla doğrumu
l
Lastiklerimi değiştirdiğim yer karşı binamın altında aynı zamanda komşum ve mobil-1 bayiliğide yapıyor bende onda mobil-1 koymuştum o da 5-30 formula sente full-sentettik koydu gerçekten iyi yağ. Ancak mobil-1 kaliteli bir markadır ve ucuz değildir kendiside internette yapılan alıiverişlerde dikkatli olunması konusunda uyardı bir müştrisi geçen sene tanınmayan bir siteden ve satıcının ürün alıyor değiştirdiğinde keçelerden yağ akıtmış buda motora zarar verir demişti. Gerçektende piyasada özellikle de internette dikkatli olalım derim ben.
Ben n11.com dan b..ys..l otonun sattigi mobil 1 esp den 96 liraya almistim ( bu arada hepsiburada.com da 150 tl idi) yag degisimim triger zinciri degisimi esnasinda yapildi ve hemen sonrasinda kecelerden kacirma oldu. Kontrol ettiler ve kesildi yag kacagi. Simdi bu sizin dediginiz olayla ayni sey mi acaba? İkincisi de bu aradaki fiyat farki komsunuzun dedigiyle mi alakalidir sizce?
Konu GPEMREE tarafından (29/03/2015 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
Kesinlikle onunla alakalı değil.
Şunu analamak mümkün değil internetten alınınca yağ kaçırıcak kötü olacak.
Sonuç olarak bayinin sattığı ile netten aldığınız aynı marka model ise nden sorun olsun. Netten gelenin sadece üretim tarihi farklı olabilir. Onun dışında kapalı kutu gelen bir ürün.
Bende gitti gidiyordan sizin aldığınız firmadan aldım bildiğiniz orjinal MObil 1 yağ..
Keçeden kaçırma nedeni fazla koulmuş olabilir. Nornmalde 3.2 litre konulması gerekiyor. Gelen yağ 4 litre . Benımkınıde fazla koyuldu yüksek ihitmal atma yapabilir.
Keçeden kaçırma nedeni fazla koulmuş olabilir. Nornmalde 3.2 litre konulması gerekiyor. Gelen yağ 4 litre . Benımkınıde fazla koyuldu yüksek ihitmal atma yapabilir.[/QUO
Volkan bey bende internetten alışveriş yaparım burada piyasada bile var emin olun ucuzun da bir sınırı var illaki bakın ben gittigidiyordan ucuz diye mach-3 bıçak kartuş aldım inanın kalitesinden sahte olduğu ayan beyan ortada ancak tabiki bunlardan kaliteli yer ve satıcıları kastedmiyoruz ancak bandorolüne kadar kopya var inanın
İyide traş bıçağı almıyoruz.
Konuyu saptırmanın bence manası yok. Araç eğer yağ atıyorsa keçe problemi yada fazla konulduğu için atabilir. Zaten yağ sahte yada başka türlü olsa o arabanın motoru hemen ses ve çalışma olarak alarm veriri.
Mbil 1 şu anda nette satılan bütün ürünlerini inceledim araştırdım ve sahte olanı yok... Castroldada aynı.
Ama diğer dandirik markaların farklı isimleri vesayreleri mevcut. Bazı şeyler artık o kadar kolay değil. Mobil ve castrol gibi firmalar sizce sahte ürünlerini bu kadar kolay piyasada satılmasına izin veririmi.
Bırakın onu satıcılar bile buna yanaşmaz. Tabı bu dediğim yerleşik firmalar için geçerli. Ben netten aldım orjinal Mobil1 bir çok firmayıda araştırdım.
Yağ atma gibi prblemlerin nelerden olabileceği bellidir. Kötü yağdada aracın ne tepki vereceğide bellidir.
Artık devir kar devri. Nette 90 tl olan bir ürünü neden bulunduğum yerdeki satıcıdan 110 tl alayım. Nettekide kazanıyor ordaki. Ama biri fazla kar edicem diye bizi burda keklemeye çalışıyor.
emre bey yağ geçektir merak etmeyin olmasa zaten motor kucağa gelirdi bu zamana kadar koyarken yanlış işlem yapılmıştırda ondandır ancak uyarı amaçlı söylüyoruz o araçta motora işlem yapılmış çoğu üründe bandrolüne kadar taklit ürünler var piyasada bile dikkat etmek gerek
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri