Muhtemelen dediğiniz gibi rulman ya da kayıştır. Kontrol ettirince ne olduğu çıkar ortaya.
Arkadaşlar bir süredir arabayı sabah çalıştırdığımda kuş cik ciklemesi gibi ses geliyor ön sağ taraftan geliyor ama tam olarak anlayamadım. rulmanda sıkıntı yada kayış gevşemesi olabilir mi?
Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....
Muhtemelen dediğiniz gibi rulman ya da kayıştır. Kontrol ettirince ne olduğu çıkar ortaya.
Merhaba;
Sorunun nedeni Kayışın gevşemesinden kaynaklanıyor, zamanında bir usta söylemişti. Eskiden bende de vardı sonradan kendi kendine geçti ilginçtir. Ama bu iyiye bir işaret mi yoksa kötüye mi bilmiyorum.
bana rulman gibi geliyor ama emin olamadım ustaya bi gösterelim. rulmansa 150ye sadece kayışsa gene 100-150ye çıkarız heralde.
Ilk marsa bastiginizda geliyor ve stop edip tekrar calistirdiginizda gelmiyor ise mars motorundan olma ihtimali var
HTC One mini 2 cihazımdan gönderildi
Denedim gene ötüyor kuşlar
Discovery Elite cihazımdan gönderildi
V kayışı veya kayış gergisinde var olan bir sorun nedeni ile ses yapıyor. Yenileme gerekebilir ve servis ortamında kontrol ettirmelisiniz.
bende yazın klima kompresörü devreye girince bi cıyaklama oluyo ama bi süre sonra kesiliyo
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
v kayışsa 30-40 liraya çözeriz o zaman uygun bir zamanda gösterelim bakalım.
aynı sorun bende de var ciyaklamadan ziyade ıslık sesi gibi yada sıyırma sesi gibi. Turbodan diye söktürüp rektefiye yaptırdım 1 gün yoktu 2. gün tekrar başladı. Araç ısınınca 3-5 km yapınca ses kesiliyor. Sebebini bilen varsa çok makbule geçer
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri