78 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Beklenen Test Yapıldı 5w30 (castrol-Mobil 1) - 5w40

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Çağatay Koçak
    fawori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 221

Standart Ce: Beklenen Test Yapıldı 5w30 (castrol-Mobil 1) - 5w40

l
    Lastiklerimi değiştirdiğim yer karşı binamın altında aynı zamanda komşum ve mobil-1 bayiliğide yapıyor bende onda mobil-1 koymuştum o da 5-30 formula sente full-sentettik koydu gerçekten iyi yağ. Ancak mobil-1 kaliteli bir markadır ve ucuz değildir kendiside internette yapılan alıiverişlerde dikkatli olunması konusunda uyardı bir müştrisi geçen sene tanınmayan bir siteden ve satıcının ürün alıyor değiştirdiğinde keçelerden yağ akıtmış buda motora zarar verir demişti. Gerçektende piyasada özellikle de internette dikkatli olalım derim ben.

EMRE KUMRU
    GPEMREE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    34VB8186
    Edilen teşekkür: 157

Standart Beklenen Test Yapıldı 5w30 (castrol-Mobil 1) - 5w40

Alıntı fawori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    l

Lastiklerimi değiştirdiğim yer karşı binamın altında aynı zamanda komşum ve mobil-1 bayiliğide yapıyor bende onda mobil-1 koymuştum o da 5-30 formula sente full-sentettik koydu gerçekten iyi yağ. Ancak mobil-1 kaliteli bir markadır ve ucuz değildir kendiside internette yapılan alıiverişlerde dikkatli olunması konusunda uyardı bir müştrisi geçen sene tanınmayan bir siteden ve satıcının ürün alıyor değiştirdiğinde keçelerden yağ akıtmış buda motora zarar verir demişti. Gerçektende piyasada özellikle de internette dikkatli olalım derim ben.

Ben n11.com dan b..ys..l otonun sattigi mobil 1 esp den 96 liraya almistim ( bu arada hepsiburada.com da 150 tl idi) yag degisimim triger zinciri degisimi esnasinda yapildi ve hemen sonrasinda kecelerden kacirma oldu. Kontrol ettiler ve kesildi yag kacagi. Simdi bu sizin dediginiz olayla ayni sey mi acaba? İkincisi de bu aradaki fiyat farki komsunuzun dedigiyle mi alakalidir sizce?
    Konu GPEMREE tarafından (29/03/2015 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.

Naklov Deniz
    PUNTOCU volkan1065 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1081

Alıntı GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben n11.com dan b..ys..l otonun sattigi mobil 1 esp den 96 liraya almistim ( bu arada hepsiburada.com da 150 tl idi) yag degisimim triger zinciri degisimi esnasinda yapildi ve hemen sonrasinda kecelerden kacirma oldu. Kontrol ettiler ve kesildi yag kacagi. Simdi bu sizin dediginiz olayla ayni sey mi acaba? İkincisi de bu aradaki fiyat farki komsunuzun dedigiyle mi alakalidir sizce?

Kesinlikle onunla alakalı değil.

Şunu analamak mümkün değil internetten alınınca yağ kaçırıcak kötü olacak.

Sonuç olarak bayinin sattığı ile netten aldığınız aynı marka model ise nden sorun olsun. Netten gelenin sadece üretim tarihi farklı olabilir. Onun dışında kapalı kutu gelen bir ürün.

Bende gitti gidiyordan sizin aldığınız firmadan aldım bildiğiniz orjinal MObil 1 yağ..

Keçeden kaçırma nedeni fazla koulmuş olabilir. Nornmalde 3.2 litre konulması gerekiyor. Gelen yağ 4 litre . Benımkınıde fazla koyuldu yüksek ihitmal atma yapabilir.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Çağatay Koçak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle onunla alakalı değil.

Şunu analamak mümkün değil internetten alınınca yağ kaçırıcak kötü olacak.

Sonuç olarak bayinin sattığı ile netten aldığınız aynı marka model ise nden sorun olsun. Netten gelenin sadece üretim tarihi farklı olabilir. Onun dışında kapalı kutu gelen bir ürün.

Bende gitti gidiyordan sizin aldığınız firmadan aldım bildiğiniz orjinal MObil 1 yağ..
    Keçeden kaçırma nedeni fazla koulmuş olabilir. Nornmalde 3.2 litre konulması gerekiyor. Gelen yağ 4 litre . Benımkınıde fazla koyuldu yüksek ihitmal atma yapabilir.[/QUO
    Volkan bey bende internetten alışveriş yaparım burada piyasada bile var emin olun ucuzun da bir sınırı var illaki bakın ben gittigidiyordan ucuz diye mach-3 bıçak kartuş aldım inanın kalitesinden sahte olduğu ayan beyan ortada ancak tabiki bunlardan kaliteli yer ve satıcıları kastedmiyoruz ancak bandorolüne kadar kopya var inanın

Naklov Deniz
    PUNTOCU volkan1065 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bartın
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1081

Alıntı fawori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keçeden kaçırma nedeni fazla koulmuş olabilir. Nornmalde 3.2 litre konulması gerekiyor. Gelen yağ 4 litre . Benımkınıde fazla koyuldu yüksek ihitmal atma yapabilir.[/QUO
    Volkan bey bende internetten alışveriş yaparım burada piyasada bile var emin olun ucuzun da bir sınırı var illaki bakın ben gittigidiyordan ucuz diye mach-3 bıçak kartuş aldım inanın kalitesinden sahte olduğu ayan beyan ortada ancak tabiki bunlardan kaliteli yer ve satıcıları kastedmiyoruz ancak bandorolüne kadar kopya var inanın

İyide traş bıçağı almıyoruz.

Konuyu saptırmanın bence manası yok. Araç eğer yağ atıyorsa keçe problemi yada fazla konulduğu için atabilir. Zaten yağ sahte yada başka türlü olsa o arabanın motoru hemen ses ve çalışma olarak alarm veriri.

Mbil 1 şu anda nette satılan bütün ürünlerini inceledim araştırdım ve sahte olanı yok... Castroldada aynı.

Ama diğer dandirik markaların farklı isimleri vesayreleri mevcut. Bazı şeyler artık o kadar kolay değil. Mobil ve castrol gibi firmalar sizce sahte ürünlerini bu kadar kolay piyasada satılmasına izin veririmi.

Bırakın onu satıcılar bile buna yanaşmaz. Tabı bu dediğim yerleşik firmalar için geçerli. Ben netten aldım orjinal Mobil1 bir çok firmayıda araştırdım.

Yağ atma gibi prblemlerin nelerden olabileceği bellidir. Kötü yağdada aracın ne tepki vereceğide bellidir.

Artık devir kar devri. Nette 90 tl olan bir ürünü neden bulunduğum yerdeki satıcıdan 110 tl alayım. Nettekide kazanıyor ordaki. Ama biri fazla kar edicem diye bizi burda keklemeye çalışıyor.

Çağatay Koçak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide traş bıçağı almıyoruz.

Konuyu saptırmanın bence manası yok. Araç eğer yağ atıyorsa keçe problemi yada fazla konulduğu için atabilir. Zaten yağ sahte yada başka türlü olsa o arabanın motoru hemen ses ve çalışma olarak alarm veriri.

Mbil 1 şu anda nette satılan bütün ürünlerini inceledim araştırdım ve sahte olanı yok... Castroldada aynı.

Ama diğer dandirik markaların farklı isimleri vesayreleri mevcut. Bazı şeyler artık o kadar kolay değil. Mobil ve castrol gibi firmalar sizce sahte ürünlerini bu kadar kolay piyasada satılmasına izin veririmi.

Bırakın onu satıcılar bile buna yanaşmaz. Tabı bu dediğim yerleşik firmalar için geçerli. Ben netten aldım orjinal Mobil1 bir çok firmayıda araştırdım.

Yağ atma gibi prblemlerin nelerden olabileceği bellidir. Kötü yağdada aracın ne tepki vereceğide bellidir.

Artık devir kar devri. Nette 90 tl olan bir ürünü neden bulunduğum yerdeki satıcıdan 110 tl alayım. Nettekide kazanıyor ordaki. Ama biri fazla kar edicem diye bizi burda keklemeye çalışıyor.
    Konuyu saptirdigim felan yok siz neden boyle reaksiyon veriyorsunuz anlamadim ben dikkat edilmesi gerekir diyorum aman almayin internetten ordan burdan demiyorum siz inanmak istemeyebilirsiniz ama her urunun sahtesi var piyasada ve internette fiyattan suphelenmek lazim 110 TL. Fiyati olan urun 80-90 olur anlarim ama ayni urun 40-50 TL. İse sahtedir neticede tras bicagi ornekti piyasada 60 tl lik takimi ben 20 ye buldum atladim ama sahte iste ambalaj ayni ama kalite cok farkli birebir kopyaliyorlar bende internetten alisveris yaparim gecen hafta nikon dslr makina aldim 120 lira kar ettim daha dun gece 64 gb sd class 10 kart aldim piyasada 140 lira ben 94 liraya aldim bir ilan daha vardi 49 lira idi bakmadim suphelendim sahtedir diye o kadar fark nasil oluyor ?

Çağatay Koçak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre bey yağ geçektir merak etmeyin olmasa zaten motor kucağa gelirdi bu zamana kadar koyarken yanlış işlem yapılmıştırda ondandır ancak uyarı amaçlı söylüyoruz o araçta motora işlem yapılmış çoğu üründe bandrolüne kadar taklit ürünler var piyasada bile dikkat etmek gerek

9. Bu mesajı için 2 kişi fawori'ye teşekkür etti: