Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Osram Nigh Breaker Unlimited Kullanan arkadaş var mı?

Doğukan AYDIN
    aydin2534 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

Standart Osram Nigh Breaker Unlimited Kullanan arkadaş var mı?

Merhaba arkadaşlar Osram Braker Unlimited almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum aydınlatmasına ve uzunlarına güvenemiyorum daha önce kullanan arkadaş varsa bilgi verebilir mi acaba

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Ben ve babam araçlarımızda kullanıyoruz, Yağışlı olmayan havalarda benim diyen ampülün önünü aydınlatır o derece iyidir uzunlarıda keza öyle sürekli kemerburgaz otobanını kullanırım ve o yol zifiri karanlık hiç sorun yaşamadım yağışsız havada. Ama söyliyeyim yağmur yağarsa çeker kenara ağlarsın Sis farın varsa sorun yok ama açtığında dengeliyor birbirini. Yazlık ve kışlık olarak ayırmak lazım bu ampülleri

Doğukan AYDIN
    aydin2534 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

Teşekkür ederim bende yağmurlu havalardan çekiniyorum yoksa alıcam hemen

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Alıntı aydin2534 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim bende yağmurlu havalardan çekiniyorum yoksa alıcam hemen
    İstersen bir al dene benim test ettiğim yol zifiri karanlık bir yol farları kapattığınızda bile önünüzü göremezsiniz. Böyle bir yolda yağışlı havada giderseniz o kuru havada ki performansı aratıyor sis farı varsa problem yok mutlaka eski ampüllerinizi yedek bulundurun gerçi özellikle sol far ampülünü değişmek ayrı bir yetenek istiyor

Ziya ziya
    arenas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 346

Ben de nb plus tan unlimited a geçtim.eskiye oranla görme menzilim hem önde hem yanda arttı.nb plus ın uzunları çok havaya bakıyodu,unlimited ta bu olahı çözmüşler.ama yağmurlu havada ,her far ampulunde olduğu gibi, sislerin yardımına ihtiyaç var.

Sent my iPhone using

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

General elektiric ultra megalight ve unlimited kullandim. General elektiric yagmurda osramdan daha iyi. Uzak mesafeyide daha net aydinlatiyor
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

mustafa keskin
    kristaldeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Ben de aracımda bu osramı kullanıyorum ancak arkadaşların dediği gibi yağmurlu havalarda verim yerlerde. Çok yetersiz.

hasan hüseyin
    zazana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    General elektiric ultra megalight ve unlimited kullandim. General elektiric yagmurda osramdan daha iyi. Uzak mesafeyide daha net aydinlatiyor
    ultra mega light dan memnunmusunuz? halen kullanıyormusunuz. philipsdende osramdan da daha iyi diyenler var. sizin fikriniz nedir . teşekkürler...

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Standart General elektiric ultra megalight %120 fazla ışık

Alıntı zazana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ultra mega light dan memnunmusunuz? halen kullanıyormusunuz. philipsdende osramdan da daha iyi diyenler var. sizin fikriniz nedir . teşekkürler...
    osram breaker plus %90 ışıgı 1 yıl kullandım
    Unlimitedi 1 ay kullandım
    General elektiric ultra megalighti 6 aydır falan kullanıyorum.

Oto elektirik malzemeleride sattığımız için firmalar test amaçlı kendi araçlarımızda kullanmamız için ürün veriyor ve biz bunları tecrübeye sabit olarak paylaşıyoruz müşterilerle.

Şu anda general elektirikten daha fazla yağmurlu ve yalın havada daha fazla ve tok ışık veren başka ampul yok. Osramdanda ömrünün daha fazla olduğunu gözlemlerimize dayanarak söyleyebilirim.
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

osram breaker plus %90 ışıgı 1 yıl kullandım
    Unlimitedi 1 ay kullandım
    General elektiric ultra megalighti 6 aydır falan kullanıyorum.

Oto elektirik malzemeleride sattığımız için firmalar test amaçlı kendi araçlarımızda kullanmamız için ürün veriyor ve biz bunları tecrübeye sabit olarak paylaşıyoruz müşterilerle.

Şu anda general elektirikten daha fazla yağmurlu ve yalın havada daha fazla ve tok ışık veren başka ampul yok. Osramdanda ömrünün daha fazla olduğunu gözlemlerimize dayanarak söyleyebilirim.

Sato peki ömrü nasıl? Yani taktın mı ampulü unutuyor musun ? Forumlarda Osram vb. kuvvetli ampullerin ömrünün standart beş liralık ampullere göre daha kısa olduğunu okumuştum. Yani ben şimdi bunu Fiesta'ya takarsam ne kadar süre gider tahminin nedir ?
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sato peki ömrü nasıl? Yani taktın mı ampulü unutuyor musun ? Forumlarda Osram vb. kuvvetli ampullerin ömrünün standart beş liralık ampullere göre daha kısa olduğunu okumuştum. Yani ben şimdi bunu Fiesta'ya takarsam ne kadar süre gider tahminin nedir ?
    6 aydır patlamadı hala benim ampulüm. ve general elektiriği 1 yıldan uzun süredir kullanan araçlar var taktıklarımızda. ama osram nb taktıklarımız 6 ayda bir çogu geri geliyor. Yinede ampul işinde çok azda olsa şans ta olmalı. Ampülün erken patlamasını etkileyen birçok faktörde var ama stabil bir araçta general elektirik osramdan en az 2 kat daha uzun ömürlü ki tek duy ampullerinde bile buna rastlamak mümkün

Fatih TEK
    fct1071 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34C1453
    Edilen teşekkür: 110

6aydır patlamadıysa kesinlikle osram'den ömürü uzundur benim osramler 6 ayı görmedi. narva aldım 11 ay kadar da narva dayandı. ancak yağmurlu havada ikisi de ciddi sıkıntı. hava aydınlıkken o güçlü ışık yağmur yağınca nereye kayboluyor anlamıyorum. otobanda sağanak yağmurda resmen kamyon arkasında geldim o kadar kötüydü. bundan mütevellit ikisini de söktüm yaşasın sarı standart ampüller
    A.T.K.ve Y.

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Orjinal ampul 4.5 senedir çalışıyor. Bilmiyorum ama belki aracın fabrika çıkışında takılmıştır. Öyle ise 8 sene yapar. Bunca yıldır araba kullanırım 1 defa ampül kestiğini gördüm o kadar. 6 ayda ampul değiştirenlere hayret ediyorum.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinal ampul 4.5 senedir çalışıyor. Bilmiyorum ama belki aracın fabrika çıkışında takılmıştır. Öyle ise 8 sene yapar. Bunca yıldır araba kullanırım 1 defa ampül kestiğini gördüm o kadar. 6 ayda ampul değiştirenlere hayret ediyorum.
    Hocam normal ampulle kiyasla guclendirilmis ampul %120 daha fazla isik veriyor yani iki katindan fazla
    Alıntı fct1071 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6aydır patlamadıysa kesinlikle osram'den ömürü uzundur benim osramler 6 ayı görmedi. narva aldım 11 ay kadar da narva dayandı. ancak yağmurlu havada ikisi de ciddi sıkıntı. hava aydınlıkken o güçlü ışık yağmur yağınca nereye kayboluyor anlamıyorum. otobanda sağanak yağmurda resmen kamyon arkasında geldim o kadar kötüydü. bundan mütevellit ikisini de söktüm yaşasın sarı standart ampüller
    Yeni ampuller ne yazikki ticari amacli omru cok kisa

Ziya ziya
    arenas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 346

Son kullandığım osram nb+ yaklaşık 1,5 yıl gitti.gece gündüz kısalarım açık kullanıyorum.sol taraf kesti,o da ampulü tutan yay gibi bi parça yerinden çıkmış,muhtemelen ampul sağlam bi çukurda sallandığından kesmiş.öbür taraf sağlamdı.şimdi unlimited var bakalım,ne kadar gidecek

Sent my iPhone using

Fatih TEK
    fct1071 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34C1453
    Edilen teşekkür: 110

4,5 sene? valla takdir ettim halil bey. 2 yıldır puntoya biniyorum, bir takım osram gitti, bir takım narva gitti tekrardan orijinal ampüllere döndüm onunda teki patlamıştı geçen gün değiştirdim.
    A.T.K.ve Y.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Gp nin tesisati zayif oldugu icin malesef suprizlerlede karsilasilabiliyor. Bircok etmen mpulun ömrünü kisaltiyor

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Hocam normal ampulle kiyasla guclendirilmis ampul %120 daha fazla isik veriyor yani iki katindan fazla
    Hocam derken

Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı fct1071 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4,5 sene? valla takdir ettim halil bey. 2 yıldır puntoya biniyorum, bir takım osram gitti, bir takım narva gitti tekrardan orijinal ampüllere döndüm onunda teki patlamıştı geçen gün değiştirdim.
    Pardon, 4. sene bitecek mart ayında. Aracı ilk aldığımda 1 plaka, 1 arka park, 1 stop, 1 arka sis, 1 ön park ampulü değiştirdim. Farları hiç ellemedim. Hala aynı farlarla devam ediyor(bu yaz aracı komşuma sattım). Ön parklarda hiç sorun olmadı, plakalıkları 2 3 kere daha değiştirdim, 1-2 defa arka park değiştirdim. sis farımda çatlak vardı o hep patlardı ben de muayeneden muayeneye değiştirdim sonra .
    Genel bilgi olarak yazayım: duyda gevşeklik, oksitlenme yoksa, ampul kaliteli ise tesisatta da sorun yoksa ve bence en önemli kısım; ampuller yanıkken (parklar dahil) aracı çok fazla bozuk yolda kullanmıyorsanız ampul kolay kolay patlamaz. Gündüz gözüyle parkları farları açıp bozuk yollarda gezerseniz; sarsıntıdan dolayı ısınmış olan ampulün flamanı çabuk keser ya da çok sert bit çukura girerseniz ampulün yine kesme ihtimali vardır.

Berkant Önlü
    Berkantonlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Petrol Yeşil
    Plaka
    01p3397
    Edilen teşekkür: 124

kesinlikle on numara ampul..birde 4 ayda kısalarımı kesmeseydi iyiydi gidip photon 5000k beyaz ampul taktım şimdide oda gayet iyi bakalım

Sayfa 1/2 12 SonSon