Merhaba arkadaşlar Osram Braker Unlimited almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum aydınlatmasına ve uzunlarına güvenemiyorum daha önce kullanan arkadaş varsa bilgi verebilir mi acaba
Merhaba arkadaşlar Osram Braker Unlimited almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum aydınlatmasına ve uzunlarına güvenemiyorum daha önce kullanan arkadaş varsa bilgi verebilir mi acaba
Ben ve babam araçlarımızda kullanıyoruz, Yağışlı olmayan havalarda benim diyen ampülün önünü aydınlatır o derece iyidir uzunlarıda keza öyle sürekli kemerburgaz otobanını kullanırım ve o yol zifiri karanlık hiç sorun yaşamadım yağışsız havada. Ama söyliyeyim yağmur yağarsa çeker kenara ağlarsınSis farın varsa sorun yok ama açtığında dengeliyor birbirini. Yazlık ve kışlık olarak ayırmak lazım bu ampülleri
Teşekkür ederim bende yağmurlu havalardan çekiniyorum yoksa alıcam hemen![]()
İstersen bir al dene benim test ettiğim yol zifiri karanlık bir yol farları kapattığınızda bile önünüzü göremezsiniz. Böyle bir yolda yağışlı havada giderseniz o kuru havada ki performansı aratıyor sis farı varsa problem yok mutlaka eski ampüllerinizi yedek bulundurun gerçi özellikle sol far ampülünü değişmek ayrı bir yetenek istiyor![]()
Ben de nb plus tan unlimited a geçtim.eskiye oranla görme menzilim hem önde hem yanda arttı.nb plus ın uzunları çok havaya bakıyodu,unlimited ta bu olahı çözmüşler.ama yağmurlu havada ,her far ampulunde olduğu gibi, sislerin yardımına ihtiyaç var.
Sent my iPhone using
General elektiric ultra megalight ve unlimited kullandim. General elektiric yagmurda osramdan daha iyi. Uzak mesafeyide daha net aydinlatiyor
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
osram breaker plus %90 ışıgı 1 yıl kullandım
Unlimitedi 1 ay kullandım
General elektiric ultra megalighti 6 aydır falan kullanıyorum.
Oto elektirik malzemeleride sattığımız için firmalar test amaçlı kendi araçlarımızda kullanmamız için ürün veriyor ve biz bunları tecrübeye sabit olarak paylaşıyoruz müşterilerle.
Şu anda general elektirikten daha fazla yağmurlu ve yalın havada daha fazla ve tok ışık veren başka ampul yok. Osramdanda ömrünün daha fazla olduğunu gözlemlerimize dayanarak söyleyebilirim.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
6 aydır patlamadı hala benim ampulüm. ve general elektiriği 1 yıldan uzun süredir kullanan araçlar var taktıklarımızda. ama osram nb taktıklarımız 6 ayda bir çogu geri geliyor. Yinede ampul işinde çok azda olsa şans ta olmalı. Ampülün erken patlamasını etkileyen birçok faktörde var ama stabil bir araçta general elektirik osramdan en az 2 kat daha uzun ömürlü ki tek duy ampullerinde bile buna rastlamak mümkün
Ben de aracımda bu osramı kullanıyorum ancak arkadaşların dediği gibi yağmurlu havalarda verim yerlerde. Çok yetersiz.
6aydır patlamadıysa kesinlikle osram'den ömürü uzundurbenim osramler 6 ayı görmedi. narva aldım 11 ay kadar da narva dayandı. ancak yağmurlu havada ikisi de ciddi sıkıntı. hava aydınlıkken o güçlü ışık yağmur yağınca nereye kayboluyor anlamıyorum. otobanda sağanak yağmurda resmen kamyon arkasında geldim o kadar kötüydü. bundan mütevellit ikisini de söktüm yaşasın sarı standart ampüller
A.T.K.ve Y.
Orjinal ampul 4.5 senedir çalışıyor. Bilmiyorum ama belki aracın fabrika çıkışında takılmıştır. Öyle ise 8 sene yapar. Bunca yıldır araba kullanırım 1 defa ampül kestiğini gördüm o kadar. 6 ayda ampul değiştirenlere hayret ediyorum.
Son kullandığım osram nb+ yaklaşık 1,5 yıl gitti.gece gündüz kısalarım açık kullanıyorum.sol taraf kesti,o da ampulü tutan yay gibi bi parça yerinden çıkmış,muhtemelen ampul sağlam bi çukurda sallandığından kesmiş.öbür taraf sağlamdı.şimdi unlimited var bakalım,ne kadar gidecek
Sent my iPhone using
4,5 sene? valla takdir ettim halil bey. 2 yıldır puntoya biniyorum, bir takım osram gitti, bir takım narva gitti tekrardan orijinal ampüllere döndüm onunda teki patlamıştı geçen gün değiştirdim.
A.T.K.ve Y.
Pardon, 4. sene bitecek mart ayında. Aracı ilk aldığımda 1 plaka, 1 arka park, 1 stop, 1 arka sis, 1 ön park ampulü değiştirdim. Farları hiç ellemedim. Hala aynı farlarla devam ediyor(bu yaz aracı komşuma sattım). Ön parklarda hiç sorun olmadı, plakalıkları 2 3 kere daha değiştirdim, 1-2 defa arka park değiştirdim. sis farımda çatlak vardı o hep patlardı ben de muayeneden muayeneye değiştirdim sonra.
Genel bilgi olarak yazayım: duyda gevşeklik, oksitlenme yoksa, ampul kaliteli ise tesisatta da sorun yoksa ve bence en önemli kısım; ampuller yanıkken (parklar dahil) aracı çok fazla bozuk yolda kullanmıyorsanız ampul kolay kolay patlamaz. Gündüz gözüyle parkları farları açıp bozuk yollarda gezerseniz; sarsıntıdan dolayı ısınmış olan ampulün flamanı çabuk keser ya da çok sert bit çukura girerseniz ampulün yine kesme ihtimali vardır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri