4,5 sene? valla takdir ettim halil bey. 2 yıldır puntoya biniyorum, bir takım osram gitti, bir takım narva gitti tekrardan orijinal ampüllere döndüm onunda teki patlamıştı geçen gün değiştirdim.
4,5 sene? valla takdir ettim halil bey. 2 yıldır puntoya biniyorum, bir takım osram gitti, bir takım narva gitti tekrardan orijinal ampüllere döndüm onunda teki patlamıştı geçen gün değiştirdim.
A.T.K.ve Y.
Pardon, 4. sene bitecek mart ayında. Aracı ilk aldığımda 1 plaka, 1 arka park, 1 stop, 1 arka sis, 1 ön park ampulü değiştirdim. Farları hiç ellemedim. Hala aynı farlarla devam ediyor(bu yaz aracı komşuma sattım). Ön parklarda hiç sorun olmadı, plakalıkları 2 3 kere daha değiştirdim, 1-2 defa arka park değiştirdim. sis farımda çatlak vardı o hep patlardı ben de muayeneden muayeneye değiştirdim sonra.
Genel bilgi olarak yazayım: duyda gevşeklik, oksitlenme yoksa, ampul kaliteli ise tesisatta da sorun yoksa ve bence en önemli kısım; ampuller yanıkken (parklar dahil) aracı çok fazla bozuk yolda kullanmıyorsanız ampul kolay kolay patlamaz. Gündüz gözüyle parkları farları açıp bozuk yollarda gezerseniz; sarsıntıdan dolayı ısınmış olan ampulün flamanı çabuk keser ya da çok sert bit çukura girerseniz ampulün yine kesme ihtimali vardır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri