Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
araçla ne yaktııgımız hususunda bırcok weri var ama bu tamamıyla surusle alakalı bırsey.. 130 km hızlada gp 5.5 lt yakabılıyor ama yıne aynı hızla aynı yolda gaz pedalı basısınızı ayarlayamazsanız 11.5 da yakıyor...ben atıker lpg lı fıre kullanıyorum... izmir wan 1890 km de ibre allah ne werdıyse(130-150) aralıgı yokuslar bır alt wıtes ve max devirde giderek toplamda 310 tl lık lpg yaktım... 16 tl 100 km... lpg 1.95 200 arası.... aynı aracla balıkesir turgutlu 185 km parmak ucuyla basarak bagırtmadan 100 km cıwarı gıderek toplam 24.90 tl lık lpg yaktı 13.5 tl cıwarı...
bu arada fıre 8 valf motor mesela bır kamyonu sollayamadan yawaslayıp tekrar sollamaya cıktıgınızda( yokusta) kesınlıkle berbat.... ama aynı yokusa kaptırabılırsenız 4 e cekıp ortalama 3500 devırde 90 100 aralıgında cıkabılıyorsunuz... sahsı fıkrım 1.4 fıre 4 ve 5 vıtesıyle benı tatmın edıyor... bırde seklıyle.... 1.3 mjet ve tum dıger dızeller ayrıca 1.2 corsanın ayrıca 1.2 symbol (16 valfın) yanından bıle gecemez... duz yol arabası 1.4 fıre... kuslardan ınınce ılk olarak ıyı gelıyor ama aynı fıyat segmentındekı hıc begenmememe ragmen bır 1.4 getz (ailemde var) resmen benımle yolda dalga gectı.... bır arkadasın dedıgı gıbı bu arac az yakan cok kacamayan yerden yuksek bır memur aracı bence.....
o getzin, eğer otomatikse 100 kilometrede 12 litre benzin yaktığını biliyormuydunuz ben çok yakından biliyorum bir depoyla 350 km gidemedim daha