Selam;
İlgilenen arkadaşlara fikir vermesi açısından; 1.4 77 Bg. Dua. vitesli evo ile 4000 Km. tamamladım.İstanbul trafiğinde sakin kullanım ve güzergahta yokuş mevcut bulunarak ortalama 7 -7.5 Km./Lt. yaktım.Bilginize.
Selam;
İlgilenen arkadaşlara fikir vermesi açısından; 1.4 77 Bg. Dua. vitesli evo ile 4000 Km. tamamladım.İstanbul trafiğinde sakin kullanım ve güzergahta yokuş mevcut bulunarak ortalama 7 -7.5 Km./Lt. yaktım.Bilginize.
Benim de dualogic grande punto 3000 olmak üzere ve bendeki veriler de 7-7,5 arası. Arabamı çok seviyorum ama dualogic vitesle yokuşu seri çıkamıyorum. Çok fazla kasıyor ve yokuşu tamamladıktan sonra vites biraz tuhaflaşıyor yani devire göre değişimini yapmıyor. Herzaman olmadı ama bir kaç kez başıma geldi.
araç 700 km de...ilk depo bitti ve ortalama 6.4 lt....tümü izmit şehir içi istanbul kadar kalabalık değil tabiki burası...ama bence ciddi anlamda ekonomik...şuan 1.0 yarisimiz kadar yakıyor belki daha az bile olabilir...aracın km si arttıkça bu ortalama daha da aşağıya gelebilir
buarada araç dualogic
Konu ert tunc tarafından (22/10/2010 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri