abı tebrık etmek lazım valla senı.mıllet t-jetle 220km/h. hıza anca cıkabılıyor.sen bır carbon clean ve acık hava fıltresıyle bu kadar performans aldıysan helal olsun.ayrıca verdıgın bılgıler ıcınde tskler...
Printable View
nafiz abi arabana dicek yok valla:) hi-fi müzik sistemi , acık hava filtresi ,carbon clean ohhh valla:D
Abi onu biliyorum ancak hız devir orantısı her durumda sabit değilmi?
mersin turvadan adana gişelerine kadar gecen hafta sürat yapmak zorunda kaldım tam olarak 97 km i 30 dk da hallettim xD arabada 3 kişi vardı ve araba zaman zaman 190 a cıkıyor zaman zamanda 160 a iniyordu... bence arabanın performansı iyi tabi basınca benzini içiyor yada bana öle geliyor :) yola cıktıgımda yarım depo benzin vardı gişelere girdigimde çeyrek depo kalmıstı :) bu arada bi yerde görmüştüm araba 110 km yapınca sallanıyor denilmişti.. hic bir sorun yasamadım..
yaklasık 5-6 aylık iken araba mersin iskenderun yapmıstım arabada 3 kişi ve arkada 150 kiloluk salçalarla iskenderuna kadar basmıtım.. devir 5000 5500 devir falan aşagısını görmedim :) 1 depo benzin yemişti..
Arkadaslar merhaba, benim arabam henuz yeni sayılır daha 1000 km bile yapmadım ancak gecen otobanda maks kac km'ye cıkabilirim denemek istedim 5 vitesde gaza sonuna kadar yuklendiğim halde 130'u gecemedim ( arabada iki kişiydik 150 kilo ekstra yuk diyeyim ) bu bir sorunmudur ileride açılır mı bilmiyorum servis'e gittiğimde soracagim ancak sizinle paylaşmak istedim bilgisi fikri olan varsa paylasirsa cok sevinirim
arkadaşlar bende 2 gün önce iskenderundan gelirken aracımla 205 km sürate cıktım dahada devir saati sonu bulmamıştı birde hava çok kapalıydı yer yer yağış vardı aracımın kilometresi daha 16000 arabamdan çok memnunum 500 kilometre yol yaptım şehir içi dahil olmak üzere 100 ytl lik yakıt yaktı gp ve araçta 4 kişiydik
Millet 200 lerden bahsetmiş : ) Bende 180 gördüm diye seviniyorum : ))
mekan çeşme otoyolu... yokuş aşağı... hız 200... daha fazlası bizim gpleri zorlar... ABARTHmayalım:cool0000: he he he:cool0000:
yokuş aşağı 210 da görürsünüz. yokuş aşağı hızlarla değerleme yapmayalım. düz yolda yaptıklarınızla konuşun lütfen. 160 170 den sonra herkesin zorlandığını herkes biliyor :)
slm arkadaşlar ben şehir içi sakin kullanımda 6.5 civarı performanslı kullanımda 7 litre civarı yakıyorum. araç 12000 km de ve adanada yaşıyorum..
sizin puntolarda nasıl durum?
Ya ben bir şeyi merak ettim. Bizim 2000 model bir palio vardı, 1.4 tü. Palio EL diye geçiyordu sanırım. Bu 1.4 fire motorla 2000 model palio EL 1.4 ün motoru aynı mı acaba, bilginiz var mı?