Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koskoca bir paragrafta tek bir cümle mi doğru olmaz? Oluyormuş işte.
ya şöyle yazılar yazıp insanları aşağlama duygusu içinde olan insanlara acayip kıl oluyorum be insan dışı yaratık diyesim var sana ; hayır bilmiyor isen bi araştır be koçum;

"Inside Fiat's Dual Dry Clutch Transmission | Fiat 500 USA"

Bu linkten çok rahat tct ve dualogic sanzumanın ne oldugunu anlayabilirsiniz ; yazımdaki 1. dogrum ; yani senin 1. mors olusun

"Mitsubishi Lancer Evolution - Wikipedia, the encyclopedia"

Bu linkten çok rahat gerçek tct sanzumanın linkini görebilirsiniz ; yazımdaki 2. doğrum ; yani senin 2. mors olusun

İnsanlara söz söylemeden önce bir bilgi sahibi olun ; bir irfan sahibi olun gel sonra burda bilgini paylaş bilmeyende bilgi sahibi olsun , yani şimdi bütün forumdaki insanlara soruyorum ben adam gibi bir yazı paylaşmışım sanzumanlar hakkındaki bildiklerimi + satış politikası hakkındaki görüşümü yazmışım ; adam direk bana resmen hakaret etme çabası içerisine girmiş ; neymiş efendim doğru olurmuymuş olmazmıymış kardeş doğru değilse belgelerle bildiklerini bize sun eger ben yanlış biliyorsam kabul ederimz zaten ; yok adamdaki zihniyet çok farklı ; şimdi allah bilir gene ben suçlu olurum bu konudada kesin yandaşları şimdi türerler buraya ; he gelirlerde ne olur sonucu değiştiremezler gene benim belgeyle sundugum bilgi dogru olarak kalacaktır şu foruma bir daha post göndermeyecegim bir topluluk bukadar cahil insanı nasıl barındırır bravo helal olsun nasıl buldunuz birbirinizi bilemiyorum geçen aynı şey nubuk koltuk olayındada oldu adam oturdugu koltugu bilmiyor ispat edincede sanki bi eziklik hissetmiş gibi gitmiş diğer konularıma bakmış wastgate yazıdıgım seyi o westgate falan die ezmeye çalışmılar falan ve adam yanlış oldugunu ispatlamama ragmen genede dönüp o çocuga kimse bişey demedi he neoldu sonuç gene benim dedigim gibi çıktı ozmnda Orkun abi derdi ben inanmazdım şimdi orkun abimin neden size en ufak bir bilgipaylaşımı sunmadıgını cok cok daha iyi anladım ; size post most yok ; ayrıca fiatın satış politikasının ceremesi size sorulmadı siz bu kafayla zaten bunu anlayamazsınız