Bence çok dandik bir görünümü var. Ne leonla ne ceedle ne i30la yarışamaz
Bence çok dandik bir görünümü var. Ne leonla ne ceedle ne i30la yarışamaz
sana katılıyorum..bravonun çizgilerini hiçbir zaman beğenmemişimdir..fiatın bence kazara odaen iyi yaptığı şekil puntooo...haa eski leon apaçi işi nefret ederim gel görki yeni leon al beni diyor
yeni i30 cam tavanın bile mükemmel karakteristik görüntüsü var..yeni golf aynı şekilde ..ama bravo bir değişik ruh yok arabada arkadaş hele arka stoplar yokmu nedir ya öyleee
Arkadaşlar aracın viaggio olanını yani sedanını canlı canlı görmüş biri olarak söylüyorum (tofaş fabrika içinde ) araç yakından çok çok alımlı duruyor.logoları çıkartın kimse demez bu fiat diye.sizlerinde aracı yakından gördüğünüz zaman fikriniz değişir diye düşünüyorum.
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
valla yorumların komik ötesi geldi bana bravo m yok ama keşke olsa piyasadaki birçok c sınıfından daha şık ve alımlı duruyor ayrıca stoplara gelince o ilk nesil bravo dan esinlenerek yapılmış bir tasarım ve bence gayet şık duruyor hele hyundai nin ucube i30 ile bence kıyaslanamaz bile keşke bravo m olsa
![]()
Gördüğün gibi şu yorumunla ne kadar komik duruma düşmüşün Berkant kardeşim. Benim gibi düşünen birçok Bravo hayranı varmış gördüğün gibi. Israrla şunu söylüyorum. Sıradışı kendine özgü ve amblemlerini söktüğünde markasını modelini kesinlikle şaşırmadan söyleyebileceğin tarz otomobildir Bravo . Kopya ve taklit değildir. Donanımı konusunda da ( Emotion ve Spor Style ) kastederek söylüyorum sınıfının en güzellerinden biridir. Modeli beğenmeyebilirsin de karşılaştırıp aşşağılamanı anlayamadım .
Kalite hedefleneni elde etmektir. Ulaşılan nokta sizin kalitenizi gösterir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri