hayırlı olsun güle güle kullanın
Ne aldn abi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanasın inşallah![]()
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Allah kazasız belasız kullanmamızı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun abi tatlisini ne zaman yicez
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Allah kazasiz belasiz surmek nasip etsin
Hayırlı olsun başkan, kazasız belasız inşallah. Geniş arabanın tadını çıkar![]()
seronet.blogspot.com
Hayirli olsun abim![]()
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Linea alırken en dikkat etmen gereken şey taksi çıkması veya şirket çıkması araç olmaması abi. Arabayı tanımıyorum ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Bu araçlar en çok bu tip işlerde kullanılıyor biliyorsun.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hayırlı olsun abi güle güle kullan
Hayırlı olsun donanımlı ararken donanımsız almışsın ama temizse neden olmasın...![]()
Ben msjı yazdığım da sen çoktan almışsın arabayı fark etmemişim abiHayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri