Bende 2007 1.3 hatasız puntomu cuma gunu 23e sattim dun de 22250 ye 2005 megane 2 aldım
Renault Laguna 1.6 Privilege 2007 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 170264366
böyle bir araç için ne düşünürsünüz acaba? Ben aslında soğuk bakıyorum renoya ama yeni modellerini bilmiyorum. 95 reno 19 vardı 3 4 sene evveline kadar ş.içi çok hararet yapardı. Donanım olarak tam istediğim araç hem birazda değişiklik olmuş olur diyorum. Sizler ne düşünürsünüz?
Aracınızın satışı size ve yeni sahibine hayırlı olsun.. İnşallah alacağınız araç gönlünüze göre, temiz bir araç olurBir arkadaşım Laguna alacaktı, yaptığı araştırmalardan sonra laguna almaktan vazgeçip megane almıştı. (Lagunalar fazla yaktığından ve piyasasını çok hareketli olmamasından dolayı vazgeçmişti sanırım)
Halilcim fantazi arama![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
you are y and we know it
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Halil abi benim t_jeti vereyim sana
Halil bursayi servisi aradim .duserse guzel araba ariyacaklar
Bence Laguna Renault 'un yapmayı becerdiği en konforlu en güzel araç.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Ben de yeni linea düşünüyorum....
Ama 40 dan aşağı yok çok ya....
Konu elbruz tarafından (17/07/2014 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun![]()
Fiat Linea 1.3 Multijet Emotion 2010 Model 28.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 172392682
istanbuldaki arkadaşlardan bu aracı bilen var mı acaba??? Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri