Abi hayırlı olsun, bide ben satsam iyi olacak..
Abi hayırlı olsun, bide ben satsam iyi olacak..
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
UfAk seylere takilmaaraba icine sindiyse al .benim sag arka tarafta bagaj kapagi yaninda hafif gocuk var 150tl istediler 1seneden fazla oyle dolastim .daha yaptirmadim
Tramerde kaza yok, Çorlu haliç otoda bakımları olmuş araç 49500de idi 45bin bakıma girmiş herhangi bir şey yok, orjinal, boyasız ilk sahibi. Benim kuzenin tanıdığı çıktı kuzen de galericilik yaptı zamanında hoşuma gitti vallaha ne diyim anlaştık işte bakalım kısmetse pazartesi alım satımı yapacaz.
Allah duz bastirsin fotolora baktim guzel temiz araba gule gule kullan arabayw cruse control takcanmi linea ya
maşallah araba pırıl pırıl görünüyor. Linealar Fp olarak Sedan açısından hoşuma gidiyor son zamanlarda. Hakkında hayırlısı olsun abi.
yuh subatta 2010 model 65 binde 25.750 ye aldı bızım bı arkadaş..naptılar bu pıyasaya yaw.
FALCON SLOT
Hayirlisi olsun abi gule gule kullan
Aracımı aldım arkadaşlarizlenimlerimi paylaşacağım ilerleyen gunlerde
Hayırlısı olsun Halil abi tekrardan kazasız cezasız bol sürüşler güle güle kullan
hayırlı olsun güle güle kullanın
Ne aldn abi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanasın inşallah![]()
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Allah kazasız belasız kullanmamızı nasip etsin inşallah
Hayirli olsun abi tatlisini ne zaman yicez
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri