Vayy kardeşim jipe mi bineceğiz...:)
Printable View
Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus 2011 Model 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 169258209
Kazalı araca binmektense donanımsız kmsi düşük araca binmek daha mantıklı geldi ve hem yaş küçültüp hem kmsi düşük araç bakalım derken bu denk geldi siz ne dersiniz arkadaşlar? bir fikir de siz verin bana. Araç ilk sahibinden bakımları yapılmış 3 yaşında sorgulamadım ama kazasızmış. Tabi servise bir göstercez artık.
Abi hayırlı olsun, bide ben satsam iyi olacak..
30250ye anlaştık kısmetse. Allah nasip kısmet ederse pazartesi satışı alacam. Aracın sağ kapıda boyada yüzeysel çizik var biraz geniş ve kapının yarısına geliyor ama sırıtmıyor, arka tampon sol köşeden darbe var resimde de belli zaten orası biraz sırıtıyor ama aracı beğendim içi dışı temiz ve ilk izlenimim puntodan arkası baya ferah.
UfAk seylere takilma :) araba icine sindiyse al .benim sag arka tarafta bagaj kapagi yaninda hafif gocuk var 150tl istediler 1seneden fazla oyle dolastim .daha yaptirmadim
Tramerde kaza yok, Çorlu haliç otoda bakımları olmuş araç 49500de idi 45bin bakıma girmiş herhangi bir şey yok, orjinal, boyasız ilk sahibi. Benim kuzenin tanıdığı çıktı kuzen de galericilik yaptı zamanında hoşuma gitti vallaha ne diyim anlaştık işte bakalım kısmetse pazartesi alım satımı yapacaz.
Allah duz bastirsin fotolora baktim guzel temiz araba gule gule kullan arabayw cruse control takcanmi linea ya
maşallah araba pırıl pırıl görünüyor. Linealar Fp olarak Sedan açısından hoşuma gidiyor son zamanlarda. Hakkında hayırlısı olsun abi.
yuh subatta 2010 model 65 binde 25.750 ye aldı bızım bı arkadaş..naptılar bu pıyasaya yaw.
Hayirlisi olsun abi gule gule kullan
Aracımı aldım arkadaşlar :) izlenimlerimi paylaşacağım ilerleyen gunlerde
Hayırlısı olsun Halil abi tekrardan kazasız cezasız bol sürüşler güle güle kullan