3 tane emorion linea var tekirdag bolgesindende sahibinden.comda birtanesi 33500 bir tanesi 31450 benim bi yakinimda vardi babasi hasta idi 27000tl ye vermis 2gun olmus
Printable View
3 tane emorion linea var tekirdag bolgesindende sahibinden.comda birtanesi 33500 bir tanesi 31450 benim bi yakinimda vardi babasi hasta idi 27000tl ye vermis 2gun olmus
ayıp ayıp abine el arabasını mı layık gördün plastik araba alaydın bari :D
Araç temizse ş.dışından da alırım sıkıntı yok ama bildik birinden olması lazım ya da birine baktıra bilmem lazım kardeşim. Haybeye gidip gelmesi de var bu işin
onlar da full ama cc yok esp yok :( bu lineaların otomatikleri nasıl acaba? bizin dualogicler gibi arızalı mı?
Bi tane e30 al abi vuun tut tut tut yanlaya yanlaya İ'Qyunmu?
Linea benim beğendiğim bir araç @Seronet abinin arabası full+full çokda güzel :D
Halil bursada bulursan sorun yok bursa fiat banoto servis muduru bizim bursada komsumuz ben agir bakima oraya goturdum .cumartesi pazar ben calismiyorum yardimcci olurum okonuda hatta beraber bile gideriz bakariz
halil hocam 1.5 dci clio grand tourda düşünebilirsin multijetten şehir içi 1.5 litre daha az yakıyor bagajda gayet yeterli
Yarin kismetse ararim .servise gelen araba olursa daha iyi olur .bayramda esimle gidicem bursaya kismetse ozamanda bakarim .ilkokul arkadsim var bursada galericilik yapiyo onada soylicem .facebooktanda grubuna uyeyim simdi forumdada paylascam
şirket aracı olarak fabrikada kullanıyorum ara ara ama güven vermiyor yol tutuş yok. Puntomla 110 120 girdiğim virajda 100 lerde bırakacak gibi geliyor. Ayrıca bagaj olarak linea kadar geniş değil ve komfor olarak da yetersiz. Evet lineadan az yakıyor belki ama güvanlik komfor daha önemli benim için ş.içi 5tl fazla yaksın sıkıntı yok yani :)
Punto bursa grubu
bizde 3. araç clio grand tour 1280 kg ağırlığı var konfor olarak biraz zayıf ama yol tutusu olarak puntoyla pek fark göremedim arada İstanbul'dan 180 190 geldiğim oluyor hiç sıkıntı yaratmadı hatta puntodan sanki daha iyi bile yol tutusu var gibi geldi bana punto o hızlarda biraz havalanıyor benimkisi sadece bir öneriydi full bir lineya konfor olarak çok daha iyidir cliodan
Facebokta 2sitede paylastim bursadakinlerle 30bin tl para vericen az degil en azindan temiz olsun arac para kolaykazanilmiyo
:) anladım Sercan kardeşim öneri olduğunu biliyorum ben de kullandığım araç olduğu için fikrimi söyledim zaten. Bizdeki araç 1,5 dci grand tour ama baz model. Fullü ile bazı arasında yol tutuş farkı varsa bilemem ama olacağını sanmıyorum. Evet araç düzde ve açık virajlarda iyi ama punoyla aynı viraja vurduğum grand tour bana punto kadar güven hissi vermiyor hatta o viraja gelirken yavaşlamak gereği hissediyorum zira araç arkayı bırakacakmış gibi davranıyor. Bir de arka diz mesafesi daha dar geldi bana (190cm boyla).
1/2 arkadasim expertizdiz araba aldi bitanesisanayide ustaya gosterdi araba pert kayitli cikti digeride km 100bin ve ustu geri cekmisler zor sattilar zarar ettiler