Alıntı 1923qw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam ben evomu alırken arkadaşlarım bana fiesta corsa diye çok yalvardılar gel şimdi sor birde fikirlerini, şu an duyduğum tek şey alınabilecek en güzel arabayı aldın ibaresi, insanlar önyargılı olabilir ama kırın o önyargıları lütfen, zamanında bana da fiat alınır mı diyen çok oldu ama duymadım, her marka gibi fiatta kendini geliştiriyor eski fiat değil yani, eğer 2.el bir fiat araç alıyorsanız eski kullanıcısının aracı nasıl kullandığına dikkat etmelisiniz, sonuçta italyan arabası ve cidden nazik arabalar özellikle puntolar, sıfır alıyorsanız ve sıkıntı çıkarıyosa zaten servisler gereğini hakkıyla yapıyorlar, ha yapmıyorlarsa tepelerine çökeceksiniz yaptıracaksınız mecburlar yapmaya, ben sıradan bir vatandaş olarak servise gittiğimde bir dediğim iki olmuyor mesela, hastayım müşteri memnuniyetine
Açıkcası şöyle söyleyeyim. Benim kuzenim de Fiat bayisinde çalışıyor. Ondan da duyduğum bazı şikayetler var. Bu forumda da arkadaşlardan okuduklarım. Etrafımdaki insanların tepkileri. Babamın altındaki 2011 Doblo nun yaşı ve km sine göre çıkmaması gereken arızayı çıkarması. Benim 1 yıl bir kez olsun keyifle marş yapıp gezemediğim Puntom ve sonunda satmam neticesinde fiata binmem bir daha Ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan zor demişler. Milletin ön yargısı boşa değil. Ben ve benim gibilerden duyduklarına göre konuşuyor bu insanlar. Dışarı çıkıldığında neden 10 kişiden 9 u fiata kötü 10 kişiden 2 si wv ye opele ya da volvoya kötü diyor ? Fiatın arabası şans işi. Şansı yaver giden senelerce biner. Gitmeyen bizim gibi arabadan soğur satar ve bir daha binmez