Arkadaşım sen konuyu nerden almışsın nereye getirmişsin

İlginç

Ben size benimle aynı fikirde mi olun dedim ? Sana arabanı mı sat dedim. Niye bu arabaya biniyorsun mu dedim ? Ohoo

Bence sen başka sorunlar da yaşamışsın arabanda. Ama neyse kurcalamayacağım.
Diğer bir konu ise benim arabam ya da şu yukardaki arkadaşın arabası babamın doblosu dışardan konuşan insanlar yüzünden mü bozuluyor yani ? Çok mantıklı geldi bana

Arkadaşım bana Golf iyi diyor 1 saat sonra benim arabanın airbag sargısı mı bozuluyor. Zoruna gidiyor demek ki bizim Punto nun
Ford minibüsten inip Puntoya binmek

Valla enişten ford minibüsten inip tofaş kartala da binse aynı tepkiyi verirdi kardeşim
2 defa 3 defa Punto alanlara gelecek olursak şöyle bir durum var. Hayatında hiç konforlu araba kullanmamış kişi Puntoyu son derece konforlu bulur. Şahsım adıma söylüyorum. Konforu Corsa C, Polo, İbiza, Renault Clio3 vs.. yani kendi segmentinde hemen hemen en iyi olan araba Punto. Buna bir lafım yok. Diğer arabalara göre ise orta derece konforda. Ama en çok arıza çıkaran da araba bu da bir gerçek. Ben bundan bahsediyorum sadece.
Bu arada forumda çocuk ilk mesajında bütçesinin 25 tl olduğunu yazmış. Bu konuyu atmadan önce umarım o rakamı görmüşsündür

Golf5 'i 25 'e alırsan hurdasını alır binersin

Ve yorumların yakıt bazlı yapıldığının da altını çizerim. Ben ne yakıtan ne de fiyattan söz ettim. Ben sorunsuzluk ve sağlamlıktan söz ettim arkadaşım

Yer imleri