Arkadasimda 2000model opel var 2,5 seneden beri biniyo sadece yag ve filtre degistriyo hergun corlu cerkezkoy yapiyo birgun yolda kalmisligi yok
Arkadasimda 2000model opel var 2,5 seneden beri biniyo sadece yag ve filtre degistriyo hergun corlu cerkezkoy yapiyo birgun yolda kalmisligi yok
Birazdan gelip Punto fanatikleri der ki yok Opel sanki çok mu kalite. Punto daha iyi. Niye daha iyi ? Donanımı varmışmış.. Yahu bu devirde dışarda Fiata binene fakir gözüyle bakıyorlar nerdeyse. Az önce bir arkadaşımla atıştık hatta. Ondan bu sinirim. Öyle bir aşşağıladı öyle bir aşşağıladı ki arabayı. Yaşadığım sorunları da biliyorlar. Yanımızdaki tamirci arkadaşlarımız da ona destek oldu hatta. O yüzden iyice sinir oldum. Bir de sizin konuları okuyunca. Hepten gidip eylem yapasım geldi yani.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
milletin ne dediği sizin için bu kadar önemliyse millete anket uygulayın en çok oy alan araca binin hocam, bu nasıl mantıktır anlamış değilim gerçekten insanları bindiği araca göre sınıflandıran zihniyet mi sizi sinir ediyor, bence sizi mutlu eden araca binmelisiniz, sizi mutlu edecek aracın tayinini de arkadaşınız yada tamirciniz yapamaz siz belirlersiniz
Konu 1923qw tarafından (01/04/2014 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Tabi ki milletin ne dediğine göre araç alıp binmiyoruz. Sonuçta zevkler renkler tartışılmaz. Kimisi Şahin manyağı mesela. Adamın 30 bin tl si de olsa 5 bine Şahin alıp 25 bin masraf yapıyor. Benim şahsi fikrim ise arabayı bedava verseler alıp kullanmam yani. Ama yine de etrafındaki samimi arkadaşların fiat olum ya ne olacak başka. Fiat mı aman be olum ben sana dedim opel al diye. Fiatı mı övüyorsun git dolmuş kullan daha iyi falan. İnsan bir süreden sonra çileden çıkıyor. Az önce de buna benzer bir şey oldu. Corsa C Fiat tartışmasına girdik. Ben adama diyorum Opel Fiatın motorunu kullanıyor o bana diyor Fiat Opelin kini kullanıyor. Falan derken. Adam arabasına doğru düzgün masraf yapmadığı için ben ise 1 sene de 5 bin tl harcadığım için ve kötü imajdan baya bir altta kaldım. Sinirlerim bozuldu. Burda da bu arkadaşların konularını okuyunca hepten delirdim. Sorun yaşamıyorum diyenlere de inanasım gelmiyor. Biz mi şansısız acaba sadece...
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
hocam ben evomu alırken arkadaşlarım bana fiesta corsa diye çok yalvardılar gel şimdi sor birde fikirlerini, şu an duyduğum tek şey alınabilecek en güzel arabayı aldın ibaresi, insanlar önyargılı olabilir ama kırın o önyargıları lütfen, zamanında bana da fiat alınır mı diyen çok oldu ama duymadım, her marka gibi fiatta kendini geliştiriyor eski fiat değil yani, eğer 2.el bir fiat araç alıyorsanız eski kullanıcısının aracı nasıl kullandığına dikkat etmelisiniz, sonuçta italyan arabası ve cidden nazik arabalar özellikle puntolar, sıfır alıyorsanız ve sıkıntı çıkarıyosa zaten servisler gereğini hakkıyla yapıyorlar, ha yapmıyorlarsa tepelerine çökeceksiniz yaptıracaksınız mecburlar yapmaya, ben sıradan bir vatandaş olarak servise gittiğimde bir dediğim iki olmuyor mesela, hastayım müşteri memnuniyetine
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Açıkcası şöyle söyleyeyim. Benim kuzenim de Fiat bayisinde çalışıyor. Ondan da duyduğum bazı şikayetler var. Bu forumda da arkadaşlardan okuduklarım. Etrafımdaki insanların tepkileri. Babamın altındaki 2011 Doblo nun yaşı ve km sine göre çıkmaması gereken arızayı çıkarması. Benim 1 yıl bir kez olsun keyifle marş yapıp gezemediğim Puntom ve sonunda satmam neticesinde fiata binmem bir dahaÖn yargıları kırmak atomu parçalamaktan zor demişler. Milletin ön yargısı boşa değil. Ben ve benim gibilerden duyduklarına göre konuşuyor bu insanlar. Dışarı çıkıldığında neden 10 kişiden 9 u fiata kötü 10 kişiden 2 si wv ye opele ya da volvoya kötü diyor ?
Fiatın arabası şans işi. Şansı yaver giden senelerce biner. Gitmeyen bizim gibi arabadan soğur satar ve bir daha binmez
![]()
Bana kalırsa sen çevrende duyduklarından çok etkileniyorsun.Bu forumda 2 defa 3 defa hatta 4 defa punto alan birçok kişi var.Ben kendim şu an ikinci puntomu kullanıyorum.Birincisini 80000 km lpg li olarak kullandım ve bu süre zarfında sadece kapı menteşesi arızalandı.İkinci aldığım puntom şu anki multijet punto.100000 km de şirket aracı aldım.İlk aldığımda sadece vites halatı koptu,akü değiştirdim.Şu an 8 ay oldu ve bir sorunu çıkmadı.Eniştem yıllardır ford minübüs kullanır.Benim araca binmeden önce aynen senin gibi düşünüyordu ama arabaya binince konforunu direksiyon rahatlığını öve öve bitiremedi.Bazen çoğunluğun tercih etmediği şeyler de gerçekten iyidir.O çevrende akıl verenlere sorsan gulıetta mı yoksa astra mı diye gulıetta araba mı derler kesin.Ama gulıetta nın sınıfında bmw 1 ile birlikte en iyi yol tutuşuna sahip zamanında euro n-cap ta 97 rekor puanla en güvenli araç seçildiğini bir tanesi bilmez.Ha eğer burası punto forumu olduğu için punto fanatikleri objektif düşünemiyor kendi araçlarını övüyor diyorsan;türkiyedeki en büyük otomobil forumu olan her çeşit markayı kullanan kişilerin olduğu donanımhaberforum sitesinde golf 5 mi punto mu diye açılan başlık altında yazılanları bir oku derim.Ama kendinde söylediğin gibi önyargılarını parçalamak atomu parçalamaktan zor ise bir daha fıat araç almazsın başka markalarda ömrünün sonuna kadar mutlu olursun.Öte yandan tüm bunlara rağmen çoğunluğun kullandıkları araçlarından memmun olduğu bu forumda hepimizin de seninle aynı görüşte olmamızı beklemen bence beyhude bir çaba.
İşte donanımhaberforumda açılan punto konusu
Golf 5 mi Grande Punto mu?
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Şu konuları gördükçe paranoyak oluyorum günden güne, acaba benim araç ne zaman ne çıkartacak diye düşünmeden duramıyorum. 3 senede 39500 km yaptım. Bi airbag sargısı değiştirdim bir de body sinyallerden dolayı tamir gördü, body tamire gidip gelince birde kumanda iyice aracın dibşnden alıyor muhtemelen sorun bodyde ama baktıracqm. Bunun haricinde sıkıntı yok çok şükür. Araçtan memnun değilsen sat bencede.
Bir önceki arabam Palio ydu. Inan arabanin anasini aglattim. Icip icip.kaldirimlara bile ciktim. Bir kez olsun bir sey yasamadim. Sadece silecekleri degistirmistim. Sattim Punto aldim. Puntoma ise bir o kadar bebek gibi baktim ama Allah.kahretsin nerden aldim diyorum. Sorun yeni teknoloji de demekki...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri