Alıntı 1923qw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
milletin ne dediği sizin için bu kadar önemliyse millete anket uygulayın en çok oy alan araca binin hocam, bu nasıl mantıktır anlamış değilim gerçekten insanları bindiği araca göre sınıflandıran zihniyet mi sizi sinir ediyor, bence sizi mutlu eden araca binmelisiniz, sizi mutlu edecek aracın tayinini de arkadaşınız yada tamirciniz yapamaz siz belirlersiniz
Tabi ki milletin ne dediğine göre araç alıp binmiyoruz. Sonuçta zevkler renkler tartışılmaz. Kimisi Şahin manyağı mesela. Adamın 30 bin tl si de olsa 5 bine Şahin alıp 25 bin masraf yapıyor. Benim şahsi fikrim ise arabayı bedava verseler alıp kullanmam yani. Ama yine de etrafındaki samimi arkadaşların fiat olum ya ne olacak başka. Fiat mı aman be olum ben sana dedim opel al diye. Fiatı mı övüyorsun git dolmuş kullan daha iyi falan. İnsan bir süreden sonra çileden çıkıyor. Az önce de buna benzer bir şey oldu. Corsa C Fiat tartışmasına girdik. Ben adama diyorum Opel Fiatın motorunu kullanıyor o bana diyor Fiat Opelin kini kullanıyor. Falan derken. Adam arabasına doğru düzgün masraf yapmadığı için ben ise 1 sene de 5 bin tl harcadığım için ve kötü imajdan baya bir altta kaldım. Sinirlerim bozuldu. Burda da bu arkadaşların konularını okuyunca hepten delirdim. Sorun yaşamıyorum diyenlere de inanasım gelmiyor. Biz mi şansısız acaba sadece...