16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Arabamı satma hakkında kararsızım. Önerilerinizi bilmek istiyorum :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

Arkadaşların aksine (sıfır almayacaksan) ben satma derim. Nedenine gelince: Bu arabaya bu kadar masraf yaptın, emek harcadın, iyi kötü arabanın huyunu öğrendin e şimdi sattın diyelim aracı satarken masraflarından dolayı zaten alan adam öldüm fiyatına almak isteyecek e onun dediği paralara vereceğine yaptığın masrafların üstüne baskı triger için sanayide 600 tlye hallolur aks açıklığını bilemem ama, alıcıya kalsa zaten sen soğumuşsun fiyatı dediğim gibi dip yapacak e 4 5 binin yanında bi 1000 tl daha masraf yap sonrasında keyifle bin. Hatırlarsan sana daha önceki konunda yazmıştım ben aracıma lpg dahil 4 bin masraf yaptım diye çok şükür şimdi binip gidiyorum aracıma. 78.500 km de 8mart2011 de 40300dü kmsi. Arabacılık böyle kardeşim 2. el alıyorsa model düşük km yüksek ise xx bine aldığım x marka kaliteli diye bahsedilen en kral en sağlam arabanın aldığın yıl bin 1500 tl masrafı olur eğer araç arıza yapmazsa bu da. Senin şansızlığın aracının kmsinin yüksek ve bakımsız kullanılmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Aracını sattıktan sonra sıfır araç almayıp tekrar 2. el alacaksan düşük kmde yüksek modelli bir araç almanı öneririm şunu da belirteyim bu araca yaptığın masraf satarken edeceğin zarar yeni alacağın araca ekleyeceğinle birlikte tahminim cebinden 10 bin tl çıkmış olur. Allah nasip kısmet ederse bundan sonra keyifle binersin aracına, ille de satacam dersen yazı bekle... hakkında hayırlısı olsun

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Herkese yorumları için ayrı ayrı teşekkürler. Satmam konusunda baya bir arkadaş hemfikir olmuş Ayrıca arabam benzinli değil LPG li Ve ayrıca bugün sıfır Punto alacak olsam benzinli alırım. Diesel almam Hem aradaki fiyat farkı yüzünden hem de Diesel 'in de bir esprisi kalmadı artık. Diesel yakıyor Otuz krş. Benzin yakıyor 40 krş. O aradaki 7-8 bin fiyat farkıyla 10 krş yakıt farkı birbirini 3 yılda anca örter belki daha fazla Hemde traktör gibi motor sesi dinlemem kafam rahat olur. Yazın da kışın da eşit miktar yakıt yakarım. Diesel gibi yazın 25 krş kışın 35 krş yakmam

(Rakamlar sallamasyondur. Bilerek net bilgiyle yazmadım. Tartışma çıkartmasın kimse.)

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşların aksine (sıfır almayacaksan) ben satma derim. Nedenine gelince: Bu arabaya bu kadar masraf yaptın, emek harcadın, iyi kötü arabanın huyunu öğrendin e şimdi sattın diyelim aracı satarken masraflarından dolayı zaten alan adam öldüm fiyatına almak isteyecek e onun dediği paralara vereceğine yaptığın masrafların üstüne baskı triger için sanayide 600 tlye hallolur aks açıklığını bilemem ama, alıcıya kalsa zaten sen soğumuşsun fiyatı dediğim gibi dip yapacak e 4 5 binin yanında bi 1000 tl daha masraf yap sonrasında keyifle bin. Hatırlarsan sana daha önceki konunda yazmıştım ben aracıma lpg dahil 4 bin masraf yaptım diye çok şükür şimdi binip gidiyorum aracıma. 78.500 km de 8mart2011 de 40300dü kmsi. Arabacılık böyle kardeşim 2. el alıyorsa model düşük km yüksek ise xx bine aldığım x marka kaliteli diye bahsedilen en kral en sağlam arabanın aldığın yıl bin 1500 tl masrafı olur eğer araç arıza yapmazsa bu da. Senin şansızlığın aracının kmsinin yüksek ve bakımsız kullanılmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Aracını sattıktan sonra sıfır araç almayıp tekrar 2. el alacaksan düşük kmde yüksek modelli bir araç almanı öneririm şunu da belirteyim bu araca yaptığın masraf satarken edeceğin zarar yeni alacağın araca ekleyeceğinle birlikte tahminim cebinden 10 bin tl çıkmış olur. Allah nasip kısmet ederse bundan sonra keyifle binersin aracına, ille de satacam dersen yazı bekle... hakkında hayırlısı olsun
    Bende aynen bu senin dediklerin gibi düşünüyorum işte. Satıp alacağım araba en fazla yine 18 bin lik bir araç olacak. Onunda kesin bir masrafı olacak. Ama şu zamana kadar da hep böyle diyerek satmadım arabayı. Nisan da muayenesi var. Nisana kadar satamazsam zaten araba çoktan bende kalacak yani. Muayenesi olmayan araca kimse yanaşmaz. Ama çok şükür şu an araba da hiç bir sorun yok gibi. Arkadaşlarında dediği gibi soğudum yani. Korkuyorum şurasında başka ne çıkar ne çıkmaz diye Kafam da arabayı satıp servisten başka bir araba almak var zaten. 2011-2012. Punto alırmıyım onu bilmiyorum işte

Bu arada termostatı değiştirince araba kendine geldi. Bugün arabanın içinde ısındığımı hissettim

Teşekkür ederim iyi dileklerin için de
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.