Arkadaşların aksine (sıfır almayacaksan) ben satma derim. Nedenine gelince: Bu arabaya bu kadar masraf yaptın, emek harcadın, iyi kötü arabanın huyunu öğrendin e şimdi sattın diyelim aracı satarken masraflarından dolayı zaten alan adam öldüm fiyatına almak isteyecek e onun dediği paralara vereceğine yaptığın masrafların üstüne baskı triger için sanayide 600 tlye hallolur aks açıklığını bilemem ama, alıcıya kalsa zaten sen soğumuşsun fiyatı dediğim gibi dip yapacak e 4 5 binin yanında bi 1000 tl daha masraf yap sonrasında keyifle bin. Hatırlarsan sana daha önceki konunda yazmıştım ben aracıma lpg dahil 4 bin masraf yaptım diye çok şükür şimdi binip gidiyorum aracıma. 78.500 km de 8mart2011 de 40300dü kmsi. Arabacılık böyle kardeşim 2. el alıyorsa model düşük km yüksek ise xx bine aldığım x marka kaliteli diye bahsedilen en kral en sağlam arabanın aldığın yıl bin 1500 tl masrafı olur eğer araç arıza yapmazsa bu da. Senin şansızlığın aracının kmsinin yüksek ve bakımsız kullanılmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Aracını sattıktan sonra sıfır araç almayıp tekrar 2. el alacaksan düşük kmde yüksek modelli bir araç almanı öneririm şunu da belirteyim bu araca yaptığın masraf satarken edeceğin zarar yeni alacağın araca ekleyeceğinle birlikte tahminim cebinden 10 bin tl çıkmış olur. Allah nasip kısmet ederse bundan sonra keyifle binersin aracına, ille de satacam dersen yazı bekle... hakkında hayırlısı olsun