Puntoya sıcak bakmıyorsa tek seçenek fiesta kaldı üstad
Fiesta aslında güzel hoşta lastikler çok ufak görünüyor benim gözümde aynı kia bango lar gibi mini mini tekerler![]()
Arkadaşlar kuzenime araba alacağız fakat puntoya pek sıcak bakmıyor.
Çıkacağı rakam 30.000 TL
1.4 Titanium X paket fiesta almayı düşünüyor
Ben ise ısrarla
1.3 multijet evo almasını öneriyorum tabi evonunda en fulü eder bu fiyata
Sizce fiestanın punto evoya göre artı ve eksileri ne olabilir?
Lütfen puntoya bindiğiniz için duygusal davranmayın objektif olun.
YAKIT OLARAK
SÜSPANSİYON YOL TUTUŞU OLARAK
İÇ DİZAYN FERAHLIK OLARAK
DIŞ DİZAYN OLARAK
SÜRÜŞ KEYFİ OLARAK
SERVİS&YEDEK PARÇA FİYATLARI OLARAK
MALZEME KALİTESİ OLARAK
ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUZ LÜTFEN OBJEKTİF..
Konu Arrest tarafından (20/12/2013 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Puntoya sıcak bakmıyorsa tek seçenek fiesta kaldı üstad
Fiesta aslında güzel hoşta lastikler çok ufak görünüyor benim gözümde aynı kia bango lar gibi mini mini tekerler![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
sato baskan bgn dukkana ugradım 11 gıbı acmamıstım bu aradakonuya gelecek olursak ıkı araca da sahıptım 2010 tıtanıum fıesta 1.4 96bg arac guzel donanımlı evo kadar degıl tabı kı ancak aracın ıcınde sag on harıc ust taraf kapı tutamacı yok onu bıle koymamıslar yol sesı felaket sekılde ıcerı alıyor frenlemesı ıyı degıl malzeme kalıtesı guzel ses sıstemı berbat yedek parca uygun servısınde bakımları uygundu surusu ıse onlarda da servo dıreksıyon var rahat ama dıreksıyoun demırını pedalların ordan goruyosun
) o sacma bıraz yakıt olarak fazla yakmıyor ort. 7.5 lt suspansıyon berbat lastıgın yanagı cok az oldugu ıcın tas dusurursun daha da sormak ıstedıgın olursa sor ama tabıkı evo daha ıyı hem yaakıt yonuınden hem vergı yonunden
düşünüyorum düşünüyorum fiestanın puntodan üstün bir yanı varmı diye,yok benim aklıma gelmiyor,,, sırf multijet motor,city mod direksiyon ve sınıfının en geniş iç hacmi bile punto almak için yeter...
Kuzenın iki araca da sadece otursun diyorum başka bir şey demiyorumGenişlik acısından bunu hemen fark edecek. Süspansiyon hakkında bilgim yok ama diğer saydıklarına göre punto her daim önde.
Fordcular arabalarından sıkılmış anlaşılan. Habire Fiesta Punto karşılaştırması. Komiksiniz vallahi....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Sıfır araç alınacak olsaydı söylenecek çok şey vardı ikinci elde inşallah iyisine denk gelirsiniz...
evomu alırken ikisinede bakmıştım.
donanım olarak evo daha iyi
iç ferahlık evo daha iyi
müzik sistemi evo daha iyi
yol tutuş evo daha iyi
iç dizayn görsel anlamda fiesta daha hoşdu.
dış dizayn olarak fiesta daha iyi
yakıt olarak ford her zaman çok yakar
yedek parça olarak fiesta daha pahalı
servise aracımı hiç götürmem
Bende zaten evo tercih ettim...![]()
Süspansiyon yol tutuşu olarak - fıesta
iç dizayn ferahlık olarak - punto
dış dizayn olarak - fıesta
sürüş keyfi olarak - fıesta
servis&yedek parça fiyatları olarak - punto
malzeme kalitesi olarak - fıesta
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yol tutuş = evo, fiesta
Süspansiyon + konfor + iç dizayn + mal. kalitesi + ses sistemi + sürüş keyfi = evo
Yedek parça servis + genişlik ve ferahlık + görüş açısı + frenler + motor + tork = evo
Dış dizayn + ikinci el piyasası = fiesta
Yakıt hemen hemen aynı sayılır ama fiesta burun farkıyla önde![]()
Sato abi,ozan abi suspansiyon yol tutusu olarak demis. Konforsuz ama yolu cok iyi tutuyor demek istemis yani. Ben boyle anladim.
Yol tutus bakiminda. Fiesta cogu kasasinda basari yakaladi ama 1.4 motorlari cok gurultulu calisiyor.benim en cok bu dikkatimi cekti. Puntonun ici ferah ayrica 30bin liraya en dolusunu skydome vs. Bulursunuz. Ama fordda temizi ve dolusu zor olabilir. Benim tercihim punto olurdu..
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri