Hayırlı satışlar,beğendiğim araçlardan cidden..
Arkadaşlar 2 sene önce almış olduğum 2010 model Ford Fiesta 1.4 TDCI Titanium X paket aracımı satıyorum..
Model değiştirmek yükseltmek için bu kararı verdim..
Aracım 62.800km de 2014 ekimine kadar da garantisi sürmektedir..
Oldukça titiz kullanmaktayım boya koruması her 6 ayda bir yapılmıştır..
Detayları ilanda yazdım
31.500 TL de fiyat istiyorum..
Forumdan bir arkadaş çıkarsa yardımcı olurum fiyatta..
Ford Fiesta 1.4 TDCi Titanium 2010 Model 31.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 125687008
Hayırlı satışlar,beğendiğim araçlardan cidden..
hocam 39a arkadaş 0km 2013 aldı fiyat yüksek değil mi ya? yanlış anlama piyasayı bilmiyorum fiestaların. inşallah gönlünden geçen fiyattan 1lira aşağı satmazsın
güzel araç. inşallah en güzel şekilde değerlendirirsin.
This is not personel, just business..
benimkini satabilirsem talip olabilirim![]()
ISmileUDie
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Hayırlı satışlar .
cdogu nun dedigi gibi arkadasiniz bos paketini almis olabilir sifiri dolusunun 48bin tl civarinda..
Tabiki hocam yardimci olurum
Hocam dogru tespit yapmissinTesekkur ederim
----
Tesekkur ederim arkadaslar puntomu kolay satmistim umarim buda kolay gider![]()
28000Düşünürseniz alıcıyım
hayırlı satışlar
Punto Evo
28 e bulursan bu temizlikte hocam ben 5 tane aliyim al sat yapiyim ayni gun 30 hic beklemeden satarim..
Valla ben 1.0benzinlisi titanium x plus ina fiesta kullanicisi oldugum halde 39500fiyat aldim yeni kasanin.. Dizel almis olma ihtimali yok o fiyatlara ondan eminim
Arac guzel. Hayirli satislar.
GT-P3110 cihazımdan 2 ile gönderildi
Arkadaşlar ben bu yeni fiestaların 1.0 motor olanlarını çok merak ediyorum gidişi hızlanması nasıl acaba bi fikri olan varmı
geçen ay 2013 fiesta 1.5 tdci aldım, fiyatınız makul ayrıca yakın arkadaşım 2012 titanium x 1.4 tdci 30000 km de 35000 tl ye sattı
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
bende çok merak ediyorum ama araç daha gelmemişti ben gittiğimde.. o yüzden test edemedim.. ama clionun 900cc lik 90hp lik aracını test ettim oldukça tatmin edici
lütfendizel YENİ KASA titanium x paket aracı 39bin e aldıysa hemen nere olduğu öğrenelim bende alayım..
Aldığım fiyatı söylüyorum 1.0 benzinli titanium x plus paket siyah 39500 fiesta kullanıcısı indirimli fiyatım.. dizelle nası aynı fiyat olabilir bu araç
2013 Fiyat listesi
---
2012 Fiyat Listesi eski kasa..bu araçta x paket fiyatı eklenmemiş hali resimdeki.
boya olmasa benim aracımında edeceği paralar 33bin tl civarları zaten boya olduğundan rakam böyle..
Bayiler eskiden vergi yükünü azaltmak için satış bedellerinin altında fatura düzenleyebiliyorlardı.Bir de personel indirimi sonucu düşük fatura olabilir.Bunlara da dikkat etmek lazım,
Hayırlı satışlar Seyhun...
personel indirimi olabilir evet bunu atladım ama mercedeste çalıştım hiç bi sıfır araba zararına satılmıyor.. minimum satıldığı fiyat geliş fiyatı oluyorbuda heryerde aynıdır diye düşünüyorum.. teşekkür ederim
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri