Güzel araç hayırlı satışlar
teşekkürler arkadaşlar fiyatı güncelledim 31.000tl dir bilgilerinize
kaput'da boya olmasa 29.500 gibi talip olurdum...
arkadaşlar ilanım güncel.. fiyatı da güncelledim.. forumdan talip çıkarsa düzleyip vereceğim aracı 30bin tl ye.
Fiat Bravo 1.4 T-Jet Dynamic 2009 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 128081300
Düşünürseniz görüşebiliriz.
sencer bey valla olabilirdi fakat sattım aracı daha doğrusu takasa girdim 2013 clio 4 icon ile.. teşekkür ederim ilginiz için..
Hayırlı olsun. Aldığınız aracın görünüşünü de beğeniyorum. Artık izlenimlerinizi paylaşırsınız.
hayırlı olsunda bravo satılıp clio alınır mı arkadaş ya attan in katıra bin olmuş neyse yinede hayırlı olsun ama arada önce bir sınıf farkı var daha sonra kalite olarakta tasarım olarak her türlü bravo clio ya göre fersah fersah üstün bir araçtır.
eyvallah hocam teşekkür ederim de öncelikle aracım fiestaydı bravo değil.. bide tasarım veya kalite olarak hiçte yabana atılacak bir araç değil clio 4 binmeden ön yargılı olmayın bence.. tasarım olarak şuan sınıfında lider olan fiesta yı bile geçmiş bir araç.. bravoyla da üst sınıf olmasına rağmen boy ölçüşcek kadar iddaalıyabana atmayın clio 4 ü..
hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inşallah..
amin cümlemiz kazasız belasız kullanalım inşallah çok teşekkürler
Güle güle kullanın. Kazasız belasız
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı olsun yeni aracınız.Motoru dışında fiestayı aratmayacak güzel bir araç.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Teşekkür ederim sagolunsoyle diyim motor konusunda da motor konusunda da aratmiyo cok cunku 6lt yakiyor fiesta 5.5 yakiyodu biri benzinli biri dizel olmasina ragmen.. o yuzdenmotor konusunda da aratmadi
![]()
Hayırlı satışlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri