Bu kadar punto severin arasında sorulurmu tabiki punto
ben olsam punto evo alırdım duygusal davranmıyorum tamamen objektif düşünerek söylüyorum ...
Bu kadar punto severin arasında sorulurmu tabiki punto
Punto 2013 S7 1.3 Multijet Lounge 95 HP S&S ESP + Sporkit
fiesta çok dar ve kütük gibide direksyonu var arkadaşım ben bunaldım içinde puntoya kıyasla ama zevk meselesi tabi
hocam farklı bi öneri olcak ama aklınızda bulunsun diye söylemek istiyorum bende seat ibiza vardı 2011 1.4 reference 0 fiyatı şu an 28.500 olması lazım bi düşünün çok kaliteli bi araç
herkes yol tutuş falan demişte ben başka bir forumda normal virajda spin atan birkaç fiesta kullanıcısının yorumunu okumuştum,, bu arada fiesta yol tutuş olarak spor yay takılmış puntonun yanından bile geçemez,yaysız olarakda puntonun artısı vardır eksisi yoktur,,,, şekil şemal olarak fiesta daha güzel diyenlere bende punto daha güzel diyorum, güzellik objektif değil subjektif bir değerlendirme yöntemidir,sana göre güzel olan başkasına göre güzel olmayabilir, ayrıca fiesta bana tip olarak bayan arabası gibi geliyor,feminen bir tipi var ,,, yanlış anlaşılmasın ben fiestaya kötü araba demiyorum,sadece punto daha iyi diyorum...
Slm benim bundan önceki aracım 1.4 tdci fiesta idi. Şuan punto kullanıyorum. Fiestanın yol tutuşu puntodan iyiydi.Fiestanın suspansiyonları sert olduğu için yol tutuşu daha iyi bu yüzden punto daha rahat geliyor.Punto ya bindikten sonra fiestanın iyi olan tek yönü yol tutuşu gibi geldi bana. Puntoya binince fiestanın ne kadar gürültülü çalıştığını ve içeri yol sesini çok aldığını fark ettim.Gerçi punto benzinli ama yine de fiesta kadar içeri ses almaz sanırım.Dış görünüm olarak fiesta biraz daha şık duruyor. İç hacim puntonun daha geniş.
Kuzenimi ne yaptıysam ikna edemedim o ufacık arabayı almakta karar kıldı.. Martta alacak ne yazıkki onu puntocu yapamadık![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Senin stratejin yanlış Satoo nabıcak puntoyu yaramaz ben memnun değilim diycektin sen fiesta al süper araba diyecektin gidip punto alacaktı. Nedense hep terse gider insanlar.
Yapacak birşey yok artık yol sesi alıyorum isterse kamyon gibi alsın diyo adamLan dar diyorum ben tek kişiyim zaten diyo
Ne diyim bu adama anlamadım gitti dışı güzel titanium jantlar var diyip duruyor. Eşşeklil puntoda jantları hakkaten güzel değil
take off jantı gösterdm arabaya para verecem bide bunamı verecem diyor haklı...
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hayırlı olsun boşver o zaman herkesin zevki
Fiestanın dış görünümü daha modern, keskin hatları var. Puntonun farlar yumurta gibi.![]()
Objektif bir yorumda bulunmak gerekirse: Subjektif olarak Punto, objektif olarak Fiesta derim
Benim kararım Punto olurdu, hayırlısı olsun diyelim...
fiestaların fiyatları ike punto arasında dağlar yok,erişilmez üst segment bir araç değil,, ben 2011 dizel punto evoyu 29 a aldım,piyasada 2011 titanyum donanım dizel fiestayı 27 ye rahatlıkla alırsınız
Ford Fiesta 1.4 TDCi Titanium 2011 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 147713552
bu fiesta diye ayılıp bayılan arkadaşların yerinde olsam puntomu hemen satar bu muhteşem yaratığı alırdım,en azından punto forumun mesaj kirliliği azalır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri