bir nevi mecbur bırakıyorlar insanları fire a. Sanırım mantık şu ekonomi istiyorsa b sınıfı fire 77hp, mjet75hp, performans istiyorsan bravo tjet,mjet tabi fiyatlar da 10 15bin artıyor

. Aslında puntoya 500l de kullanılan 0,9lt turbo benzinliyi full donanımla 40 42 bin arası verseler talep olur diye düşünüyorum hem yakıt hem vergi avantajı nedeniyle hem de çıtayı yükseltmiş olacak. Ama neden böyle bir durum yok bilmiyorum anlam da veremiyorum zaten. aslında güzel sağlam araçlar yapıyorlar fakat motor seçeneği çok çok kısıtlı hatta şuan yok benzinli ve dizel seçenek belli zaten. Son kullanıcıyı zorla vw,seat,skoda, reno,pejovb markalara yönlendiriyorlar. Fakat b sınıf geniş araç isteyenler için seçenek fazla yok punto, seat ibiza,clio4 bildiğim en genişleri çok da araştırmadım ama şahsi fikrim. Vergi avantajı dedin mi manuel olma şartı da oldu mu clio4 en mantıklısı ama renoyu üstüne clio4 parasıyla hediye etseler almam arkadaş.
Mair in getirilmemesinin bir nedeni de bravonun 500lnin satışlarının önünü kesmesin diyedir. özellikle 500 serisinde motor seçeneği çok fazla ama fiyatlar da çok yüksek.
Yer imleri