Hayırlı olsun yüceltelim derken gerçekten satmışsınız arabayı ama biraz olsun değeri artmış anlaşılmış...
Evet arkadaslar aracımı bu konuyu actıktan sonra ilan verip 49.500e satılıga cıkardım. Daha 7-8 ay önce 40.000 veriolarken bravonun piyasası yok denioken 48.000e cash para sattım . Bu piyasası yok gibi boş laflar nasılda girmiş kanımıza alan adam 1 saat tesekkür etti. Abi araba süpermiş ben bilmiodum fiati bu full bravo nasıl arabaymıs vaybe felan dedi. Şimdi yerine ne alacam onuda bilmiyorum inanın o motor o tork o şekilden sonra sanırım 50.000 li rakamlara alacak baska bi araba yok, sıfırıda suanda 61.000 bravonun ben ucuza bile sattım diyebilirim
Driven by the future
Hayırlı olsun yüceltelim derken gerçekten satmışsınız arabayı ama biraz olsun değeri artmış anlaşılmış...
Driven by the future
Benim açımdan doğru değil ama yapanlara da bir şey diyemem ser piyasa ekonomisi sonuçta.
2011 1.3 75 lik benimki.24binde daha değişeni yok.değeri ne kadardır
verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler
yok evo değil.active
cam tavan ve oto.vites yok ise araçta 28.000 TL fiyat yaz.
Driven by the future
yok cam tavan yok.otmatikte değil.28 normal ederi mi.yoksa şişirilmiş hali mi
bu evo piyasasindan bende bişey anlamadim 2012 model aracım var dynamic model camtavan startstop cart curt full arti ekstrasida war aracin jant lastik spor yay cam filmi zenonlar vs vs 32 bn tl yazdim fazlami istiyorum bilemedim şuan piyasami durgun anlamş değilim
Punto Evo S&S
Arkadaşlar bende de kar beyazı 1.3 Mjet 95 bg + ESP paket çizik dahi yok araç 6,000 km de 2013 model temmuz çıkışlı ne kadar eder?
Selam, 1.4 Fire 2008 model, 62.000km, Active Dualogic otomatik vites, lastikler Michelin yeni, baskı balata, triger yeni değişti, kazasız, ne kadar eder?
bravo 120lik multijetin performansı nasıl
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri